Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Esperi Palvelukeskus Päivälehto Oy on toiminut vuodesta 2005. Päivälehto tarjoaa asumispalveluita, työ- ja päivätoimintaa, tilapäishoitoa sekä avohuoltoa kehitysvammaisille ja vajaakuntoisille henkilöille Hartolassa. Toiminta-ajatuksena on tarjota kokonaisvaltaisia sekä kuntouttavia palveluita asiakaslähtöisesti. Asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti, jokaiselle asukkaalle sopivaksi.

Haemme joukkoomme hyvän asenteen omaavia LÄHIHOITAJIA tai LÄHIHOITAJAOPISKELIJOITA tarvittaessa kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti 3-vuorotyötä, mutta työvuoroista on mahdollista sopia erikseen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lähihoitajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä. Tavoitteena on asukkaan voimavarojen hyödyntäminen päivittäisissä toimissa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia (paitsi jos olet lähihoitajaopiskelija). Arvostamme myös aiempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Lisäksi odotamme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. työnohjausta, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Lepistö, p. 050-9179964 tai jari.lepisto@esperi.fi. Hakuaika päättyy 30.12.2016.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Web-osoite: http://www.esperi.fi Työnantaja: Esperi Care Oy Sijainti: Laaksotie 21 B, 19600 HARTOLA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Yksikönpäällikkö Jari Lepistö, p. 050-9179964 tai jari.lepisto@esperi.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.12.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laaksotie 21 B, 19600 HARTOLA

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

41 331 803 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-3 642 533 € 17 %

Henkilöstö

852 -73

Liikevoitto-%

-9 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hartola , osoitteessa Laaksotie 21 B, 19600 HARTOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa