Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi. Haemme kokenutta ALUEPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan pääasiassa ikääntyneiden asumispalveluiden tuottamisesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Munkkiniemi() päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Munkkiniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa