Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi.

Haemme kokenutta ALUEPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan pääasiassa ikääntyneiden asumispalveluiden tuottamisesta sovituissa yksiköissä, joka maantieteellisesti sijoittuu Etelä-Pohjanmaan / Tampereen alueelle. Tehtävä alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin.

Aluepäällikkö toimii tulosvastuullisena esimiehenä yksikköjen esimiehille. Hänen tehtävänään on varmistaa laadukkaan, turvallisen ja sopimuksen mukaisen hoidon toteutuminen sekä kehittää yksikköjen toimintoja. Aluepäällikön keskeinen tehtävä on toimia asiakasvastuussa ja myynnin tukena kunta-asiakkaisiin päin. Aluepäällikkö hoitaa alueellaan talous- ja henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä sekä vastaa sidosryhmäyhteistyöstä omalla tulosalueellaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä, vähintään AMK -tasoista koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta tulosvastuullisista esimiestehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen, suhtaudut asioihin positiivisen ennakkoluulottomasti, joustava ja ehdottoman sitoutunut saavuttamaan asetetut tulostavoitteet. Osaat tehdä johtopäätöksiä ja rakentaa niistä itsenäisiä päätöksiä ja päätösehdotuksia. Tunnet myös keskeiset taloushallinnon luvut. Arvostamme aikaisempaa kokemusta muutosjohtamisesta, markkinointihenkisyyttä sekä aikaisempia näyttöjä asiakassuhteiden menestyksekkäästä hoitamisesta. Työ edellyttää matkustamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden sekä kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut. Aluejohtoryhmän jäsenenä pääset näköalapaikalle kehittämään alueesi liiketoimintaa. Panostamme henkilöstöstrategiamme mukaisesti työntekijöidemme koulutukseen ja työhyvinvointiin.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Alue- ja resurssijohtaja Tuija Antila, puh. 0400 868 758 tai tuija.antila@esperi.fi. Hakuaika päättyy 25.10.2016.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Web-osoite: http://www.esperi.fi Työnantaja: Esperi Care Oy Sijainti: Mannerheimintie 164, 00300 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Alue- ja resurssijohtaja Tuija Antila, puh. 0400 868 758 tai tuija.antila@esperi.fi Hakemukset: http://www.esperi.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 164, 00300 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

41 331 803 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-3 642 533 € 17 %

Henkilöstö

852 -73

Liikevoitto-%

-9 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mannerheimintie 164, 00300 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa