Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän Asiantuntijapalveluissa on haettavana 2 sosiaalityöntekijän virkaa 1.1.2017 alkaen.

Sosiaalityöntekijä työskentelee kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden sekä heidän verkostojensa kanssa osana moniammatillista työryhmää. Työ sisältää mm. eri-ikäisten asiakkaiden sosiaaliturvaan ja palveluihin liittyvää ohjausta ja suunnittelua, perheiden tukemista ja tiivistä yhteistyötä eri viranomaistahojen kanssa. Työ edellyttää alan lainsäädännön tuntemista, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja taitoa hahmottaa laajoja kokonaisuuksia asiakasprosesseissa.

Kuntayhtymän sosiaalityöstä vastaa kaksi sosiaalityöntekijää ja yksi kuntoutussuunnittelija. Tarjoamme työntekijöille hyvät koulutusmahdollisuudet, mahdollisuuden työnohjaukseen ja työn kehittämiseen.

Viran kelpoisuusehtona on lain 22.4.2016/287 3 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virassa on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin mukainen ote rikosrekisteristä.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo, Riikka Stenfors, Eskoontie 47, 60280 Seinäjoki. Kuoreen merkintä "hakemus". Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Web-osoite: http://www.eskoo.fi Työnantaja: Eskoon Sosiaalipalvelujen Kuntayhtymä Sijainti: Eskoontie 47, 60280 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa asiantuntijapalvelujen esimies Ulla Yli-Hynnilä, puh. 044 415 6718, s-posti: ulla.yli-hynnila@eskoo.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eskoontie 47, 60280 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Y-tunnus 0283116-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Eskoon Sosiaalipalvelujen Kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Eskoontie 47, 60280 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa