Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän Asiantuntijapalveluissa on haettavana 2 sosiaalityöntekijän virkaa 1.1.2017 alkaen. Sosiaalityöntekijä työskentelee kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden sekä heidän verkostojensa kanssa osana moniammatillista työryhmää. Työ sisältää mm. eri-ikäisten asiakkaiden sosiaaliturvaan ja palveluihin liittyvää ohjausta ja suunnittelua, perheiden tukemista ja tiivistä yhteistyötä eri viranomaistahojen kanssa. Työ edellyttää alan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Seinäjoki sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Y-tunnus 0283116-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Eskoon Sosiaalipalvelujen Kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus