Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa liikuntarjoitteiselle miehelle Kurikan Närvijoelle. Neurologisen sairauden oireenkuva on hyvin vaihteleva ja avustustarpeen muoto vaihtelee.

Avustajan tehtäviin kuuluu avustaminen kaikessa, missä avustettava tarvitsee apua. Avustaja tekee avustettavan puolesta kaiken sen, mitä avustettava itse tekisi jos pystyisi. Työtehtäviin kuuluu mm. henkilökohtainen hygienianhoito, pukeutuminen, riisuutuminen, asioiminen terapioissa avustettavan kanssa, auttaminen ulkoilussa sekä kannustaminen kuntoutumiseen ja omatoimisuuteen. Avustettavaa siirretään tarvittaessa nostamalla, joten vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Myös päivittäinen ruonlaitto ja ruokailussa avustaminen sekä siisteyden ylläpito kuuluisi tehtäviisi.

Asioiden hoitomatkat suoritetaan pääasiassa taksilla, mutta tarvittaessa myös avustettavan autolla.

Työ sopiii hyvin henkilölle, jolla on positiivinen asenne työhön ja osaa toimia ohjeiden mukaan. Työssä vaaditaan luotettavuutta, joustavuutta, rehellisyyttä, hyvää keskittymiskykyä ja huumorintajua. Olet hakemamme henkilö, jos olet sosiaalinen, hyvätuulinen ja savuton. Kokemus vastaavasta työstä on hyvä, mutta ei välttämätön, pitkälle riittää halua oppia työstä ja positiivinen asenne.

Työ on pääasiassa arkisin klo 7-15 välillä, riippuen avustettavan asioidenhoitoajoista. Työtä 35h/vko eli 7h/pvä.

Työskentelykieli suomi.

Työhakemus mieluiten sähköpostitse. Kerro hakemuksessa itsestäsi, työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja miksi olet kiinnostunut tästä työstä.

Web-osoite: http://www.eskoo.fi Työnantaja: Eskoon Sosiaalipalvelujen Kuntayhtymä Sijainti: 66370 NÄRVIJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Hakemukset ja yhteydenotot: marjo.ylimaki@gmail.com Lisätiedot: p. 0401260664 opus@eskoo.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESKOO-04-481-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 66370 NÄRVIJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Y-tunnus 0283116-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Eskoon Sosiaalipalvelujen Kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 66370 - Kurikka , osoitteessa 66370 NÄRVIJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa