Duunitori suosittelee
Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Haetaan miestyönantajalle työntekijää, henkilökohtaisen avustajan vakituiseen työsuhteeseen. Työtä on kahtena päivänä viikossa, toisen avustajan kanssa vuorotellen (ma-to välillä) ja työpäivät ovat 10 tuntisia. Työaika siis 20 tuntia viikossa.
Työtehtävänä on avustaa mm. ruuanlaitossa, ruokailussa,vähäisesti kodinhoidon tehtävissä, pukeutumisessa,siirtymisessä pyörätuolista wc:n, sänkyyn, tuolille ja takaisin.
Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Web-osoite: http://www.eskoo.fi Työnantaja: Eskoon Sosiaalipalvelujen Kuntayhtymä Sijainti: 64900 ISOJOKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: opus@eskoo.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESKOO-04-478-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 64900 ISOJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Y-tunnus 0283116-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Eskoon Sosiaalipalvelujen Kuntayhtymä. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 64900 - Isojoki , osoitteessa 64900 ISOJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa