Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

-84 syntynyt nainen hakee henkilökohtaista avustajaa 10h/kk vapaa-ajalle. Työt painottuvat iltaan ja viikonloppuun tapahtumien mukaan.

Avustajan tehtävä on lähteä mukaan esim. erilaisiin musiikki- ja urheilutapahtumiin sekä konsertteihin ja auttaa asioinnissa.

Avustajan on mahdollista olla esim. kauhavalainen, lapualainen tai seinäjokinen, koska avustettava voi matkustaa yksinkin taksilla paikan päälle, sinne missä on toimintaa.

Web-osoite: http://www.eskoo.fi Työnantaja: Eskoon Sosiaalipalvelujen Kuntayhtymä Sijainti: 62500 EVIJÄRVI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: opus@eskoo.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 62500 EVIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Y-tunnus 0283116-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Eskoon Sosiaalipalvelujen Kuntayhtymä. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62500 - Evijärvi , osoitteessa 62500 EVIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa