Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Eskon Autopelti Oy on yli 40 vuotta Pieksämäellä toiminut perheyritys. Yritys on saanut Autoalan keskusliiton (AKL) myöntämän laatusertifikaatin. Toimintamme on laajentumassa Mikkeliin. Työskentelysi voi tapahtua joko Mikkelissä tai Pieksämäellä. Haemme nyt osaavaan joukkoomme monipuolisiin autojen korjaustehtäviin autokorikorjaajaa. Edellytämme kiinnostusta kehittyvää autoalaa kohtaan, reipasta työotetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä autoalan peruskoulutusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eskon Autopelti Oy Y-tunnus 0364667-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autokorikorjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Eskon Autopelti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus