Duunitori suosittelee
Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Eskon Autopelti Oy on yli 40 vuotta Pieksämäellä toiminut perheyritys. Yritys on saanut Autoalan keskusliiton (AKL) myöntämän laatusertifikaatin. Toimintamme on laajentumassa Mikkeliin. Työskentelysi voi tapahtua joko Mikkelissä tai Pieksämäellä.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme monipuolisiin autojen korjaustehtäviin autokorikorjaajaa. Edellytämme kiinnostusta kehittyvää autoalaa kohtaan, reipasta työotetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä autoalan peruskoulutusta (autopeltiseppää, autonasentaja). Tarjoamme hyvät työolosuhteet, nykyaikaiset työvälineet ja -laitteet sekä päivätyön.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä tehtävään, joten soita ja/ tai jätä hakemus heti.

Web-osoite: http://www.eskonautopelti.fi Työnantaja: Eskon Autopelti Oy Sijainti: 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: yhteydenotot sähköpostitse: info@eskonautopelti.fi, Esa Huhta puh. 0207412203. Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Eskon Autopelti Oy Y-tunnus 0364667-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autokorikorjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Eskon Autopelti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli , osoitteessa 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa