Duunitori suosittelee
Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme varhaisjakaja tiimiimme uutta tekijää Nastolan alueelle. Työtä on tuurausluontoisesti ympäri vuoden ja vuoroihin on mahdollista vaikuttaa paljon. Varhaisjakajan palkka on 8,48 e h + yötyölisä 0,65 e h sekä muita palkan lisiä. Veroton kilometriraha on 0,43 e km. Ota yhteyttä niin keskustellaan työstä lisää....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Nastola jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mediatalo ESA Oy Y-tunnus 1008710-3 Toimiala Sanomalehtien kustantaminen Rinnakkaistoiminimet Etelä-Suomen Sanomat, Netlari, Itä-Häme-lehti, Econnection uusmediapalvelut, Esa Verkkomedia, ess.fi, Top Press, Radio Voima, Esan Kirjapaino, Esa Jakelut, Paikallislehti Nastola-lehti, Nastola-lehti, Paikallislehti Päijät-Häme, Seutuviikko, Esan Kaupunkilehdet, Kaupunkilehti Uusi Lahti, SeutuNeloset

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varhaisjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Mediatalo ESA Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.02.2017. Työpaikka sijaitsee Nastola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Yhteistyössä

Lahden seudulla nautit enemmän elämästäsi

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus