Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Iitin alueelle varhaisjakajaa. Työhön kuuluu lehdenjaon lisäksi mm. osoitteellista jakelua. Työtä on n. 4 päivää viikossa, mutta siitä voi sopia joustavasti. Varhaisjakajan palkka on ensimmäisenä vuonna 8,84 e + yötyölisä 0,65 e h. Osoitteelliset kirjeet korvataan erikseen kuten myös liitteet, esitteet jne. Tule tekemään työtä, jossa jokainen päivä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Iitti jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mediatalo ESA Oy Y-tunnus 1008710-3 Toimiala Sanomalehtien kustantaminen Rinnakkaistoiminimet Etelä-Suomen Sanomat, Netlari, Itä-Häme-lehti, Econnection uusmediapalvelut, Esa Verkkomedia, ess.fi, Top Press, Radio Voima, Esan Kirjapaino, Esa Jakelut, Paikallislehti Nastola-lehti, Nastola-lehti, Paikallislehti Päijät-Häme, Seutuviikko, Esan Kaupunkilehdet, Kaupunkilehti Uusi Lahti, SeutuNeloset

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varhaisjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Mediatalo ESA Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.01.2017. Työpaikka sijaitsee Iitti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Yhteistyössä

Lahden seudulla nautit enemmän elämästäsi

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus