Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kärkimies tasoista sähköasenajaa. Asentajalta edellytämme alan koulutusta ja mahdollisesti työkokemusta urakkatyömailta. Olet tarkka, huolellinen ja viihdyt työssäsi. Odotamme sinulta myös yhteistyötaitoja, luontevaa asioiden hoitamista, hallitset nykyaikaiset tieto- ja toimistojärjestelmät. Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn luotettavan tyonantajan palveluksessa. Kilpailukykyiset edut ja paljon työtä ammattitaitoisessa joukossa, kasvavalla toimialalla. Paikat täytetään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Vattuniemi() Asennus, huolto ja puhtaanapito Vattuniemi() sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ES-Projektit Oy Y-tunnus 0727115-3 Toimiala Sähköasennus Rinnakkaistoiminimet Testplan

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut ES-Projektit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vattuniemi (00210) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus