Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kärkimies tasoista sähköasenajaa. Asentajalta edellytämme alan koulutusta ja mahdollisesti työkokemusta urakkatyömailta. Olet tarkka, huolellinen ja viihdyt työssäsi. Odotamme sinulta myös yhteistyötaitoja, luontevaa asioiden hoitamista, hallitset nykyaikaiset tieto- ja toimistojärjestelmät. Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn luotettavan tyonantajan palveluksessa. Kilpailukykyiset edut ja paljon työtä ammattitaitoisessa joukossa, kasvavalla toimialalla. Paikat täytetään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Vattuniemi() Asennus, huolto ja puhtaanapito Vattuniemi() sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ES-Projektit Oy Y-tunnus 0727115-3 Toimiala Sähköasennus Rinnakkaistoiminimet Testplan

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut ES-Projektit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vattuniemi (00210) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa