Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kasvavaan joukkueeseemme aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää konsultti / projektipäällikköä. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kansainvälisesti voimakkaassa kasvussa olevaa Odoo toiminnanohjausratkaisua. Tehtäväsi on osallistua uusien Odoo toiminnanohjausprojektien läpivientiin, asiakastarpeiden määrittelyyn, projektien käyttöönottoon ja asiakastukeen. Tukenasi on joukko osaavia toiminnanohjauksen ammattilaisia. Tehtävässä menetyminen edellyttää kokemusta toiminnanohjausratkaisujen parissa työskentelystä. Arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERP-konsultti, projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sprintit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus