Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme kasvavaan joukkueeseemme aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää konsultti / projektipäällikköä. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kansainvälisesti voimakkaassa kasvussa olevaa Odoo toiminnanohjausratkaisua. Tehtäväsi on osallistua uusien Odoo toiminnanohjausprojektien läpivientiin, asiakastarpeiden määrittelyyn, projektien käyttöönottoon ja asiakastukeen. Tukenasi on joukko osaavia toiminnanohjauksen ammattilaisia.

Tehtävässä menetyminen edellyttää kokemusta toiminnanohjausratkaisujen parissa työskentelystä.

Arvostamme sinussa seuraavia ominaisuuksia:
- Energisyyttä ja intoa kehittyä
- Kykyä ajatella asiakaslähtöisesti
- Omaat kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä
- Näyttöjä toteutetuista IT-projekteista
- Sujuvaa kommunikointia asiakkaiden kanssa
- Itsenäistä työskentelykykyä
- Sinulla on takanasi jo aikaisempia projekteja, jotka olet vienyt onnistuneesti maaliin joko projektipäällikön tai konsultin roolissa.

Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen. Tehtävässä on mahdollisuus verkostoitua kansainvälisesti. Meillä on palveluksessamme johtavia suomalaisia ERP-konsultteja, joiden kanssa tunnet olevasi omiesi joukossa ja jos mahdollista, niin osaamisesi pääsee kehittymään edelleen - jos niin haluat.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kaisaniemessä modernissa co-working hubissa, jossa työskentelee useiden eri yritysten työntekijöitä. Meillä voit tehdä töitä myös etänä ja työskentelyaikoihin voit vaikuttaa itse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heino, puh.0505378602.

Lisätiedot meistä löydät www.sprintit.fi. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen voit jättää 31.10. mennessä osoitteeseen www.sprintit.fi/jobs.

Web-osoite: http://sprintit.fi Työnantaja: Sprintit Oy Sijainti: CO/HUB13, Kaisaniemenkatu 13A, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Petri Heino, Puh: +358505378602, petri.heino@sprintit.fi Hakemukset: http://www.sprintit.fi/jobs Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: CO/HUB13, Kaisaniemenkatu 13A, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERP-konsultti, projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sprintit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa CO/HUB13, Kaisaniemenkatu 13A, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa