Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kasvavaan joukkueeseemme aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää konsultti / projektipäällikköä. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kansainvälisesti voimakkaassa kasvussa olevaa Odoo toiminnanohjausratkaisua. Tehtäväsi on osallistua uusien Odoo toiminnanohjausprojektien läpivientiin, asiakastarpeiden määrittelyyn, projektien käyttöönottoon ja asiakastukeen. Tukenasi on joukko osaavia toiminnanohjauksen ammattilaisia. Tehtävässä menetyminen edellyttää kokemusta toiminnanohjausratkaisujen parissa työskentelystä. Arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERP-konsultti, projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sprintit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus