Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Toteutamme asiakkaillemme huippuluokan ERP-projekteja, avoimen lähdekoodin Odoo-alustalla. Emme tee hömppää, vaan oikeita työkaluja oikeille ihmisille. Etsimme kasvavaan joukkueeseemme aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää järjestelmäsuunnittelijaa. Tukenasi on kokeneita toiminnanohjauksen ammattilaisia. Tässä porukassa sinun on helppo kehittyä ja kasvattaa omaa ammattitaitoasia.

Teknisiin valmiuksiisi kuuluvat seuraavat: Python, XML, Javascript, SQL, Linux. Yksittäistä ohjelmointikieltä tärkeämpää on kyky oppia ja omaksua nopeasti ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintatarpeita ja niiden mallintamista tietotekniikan keinoin.

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
- energisyyttä ja intoa kehittyä
- kykyä ajatella asiakaslähtöisesti
- rohkeutta lähestyä uusia asiakkaita
- sujuvaa kommunikointia asiakkaiden kanssa
- itsenäistä työskentelykykyä

Voit olla alan valmistumisvaiheessa oleva opiskelija, tai jo valmistunut kokeneempi konkari. Maksamme kilpailukykyisen palkan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Meillä on palveluksessamme johtavia suomalaisia ERP-konsultteja, joiden valmennuksessa sinusta kehittyy alallasi huippu - jos niin haluat.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kaisaniemessä modernissa co-working hubissa, jossa työskentelee useiden eri yritysten työntekijöitä. Meillä voit tehdä töitä myös etänä ja työskentelyaikoihin voit vaikuttaa itse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heino, puh. 0505378602.

Lisätiedot meistä löydät www.sprintit.fi. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen voit jättää 31.10. mennessä osoitteeseen www.sprintit.fi/jobs.

Web-osoite: http://sprintit.fi Työnantaja: Sprintit Oy Sijainti: CO/HUB13, Kaisaniemenkatu 13A, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Petri Heino, puh: +358505378602, petri.heino@sprintit.fi Hakemukset: http://www.sprintit.fi/jobs Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: CO/HUB13, Kaisaniemenkatu 13A, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERP-järjestelmäsuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sprintit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa CO/HUB13, Kaisaniemenkatu 13A, 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa