Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Voimakkaasta kysynnästä johtuen vahvistamme osaamistamme kaikilla osa-alueille. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kansainvälisesti voimakkaassa kasvussa olevaa Odoo toiminnanohjausratkaisua. Etsimme kasvavaan tiimiimme aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää järjestelmäarkkitehtia. Tehtäväsi on toiminnanohjausjärjestelmän kehitys- ja ylläpitotehtävät. Pystyt ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintatarpeita ja toimit keskeisessä roolissa uusien toiminnallisuuksien määrittelyssä ja toteutuksessa. Ketterät työmenetelmät ovat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki rakennussuunnittelu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERP-järjestelmäarkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sprintit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus