Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Voimakkaasta kysynnästä johtuen vahvistamme osaamistamme kaikilla osa-alueille. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kansainvälisesti voimakkaassa kasvussa olevaa Odoo toiminnanohjausratkaisua. Etsimme kasvavaan tiimiimme aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää järjestelmäarkkitehtia. Tehtäväsi on toiminnanohjausjärjestelmän kehitys- ja ylläpitotehtävät. Pystyt ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintatarpeita ja toimit keskeisessä roolissa uusien toiminnallisuuksien määrittelyssä ja toteutuksessa. Ketterät työmenetelmät ovat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki rakennussuunnittelu Helsinki järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi rakennussuunnittelu järjestelmähallinta ja tietohallinto ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERP-järjestelmäarkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sprintit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa