Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Voimakkaasta kysynnästä johtuen vahvistamme osaamistamme kaikilla osa-alueille. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kansainvälisesti voimakkaassa kasvussa olevaa Odoo toiminnanohjausratkaisua.

Etsimme kasvavaan tiimiimme aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää järjestelmäarkkitehtia. Tehtäväsi on toiminnanohjausjärjestelmän kehitys- ja ylläpitotehtävät. Pystyt ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintatarpeita ja toimit keskeisessä roolissa uusien toiminnallisuuksien määrittelyssä ja toteutuksessa. Ketterät työmenetelmät ovat tulleet sinulle tutuksi ja työskentely asiakaiden kanssa ei ole sinulle vierasta.

Arvostamme useamman vuoden kokemusta ERP ympäristöjen käyttöönotoista ja kehittämisestä.

Koulutustaustasi on tietotekninen peruskoulutus ryyditettynä kaupallisella tai logistiikan alan koulutuksella TAI kaupallisen alan koulutus ryyditettynä tietotekniikan koulutuksella tai henkilökohtaisella harrastuneisuudella.

ERP-osaamisen kannalta keskeisiä osaamisia ovat seuraaavien käsitteiden ja perusprosessien ymmärrys:
- Myynti
- Hankintatoimi
- Varastonhallinta
- Logistiikka
- Taloushallinto

Tietoteknisiä valmiuksia ovat:
- Ohjelmointi (käytämme Pythonia, mutta relevantti osaaminen muustakin kielestä ok)
- Relaatiotietokannat (SQL, PostgreSQL)
- Integraatiotekniikat, kuten http, XML, XSL
- Käyttöjärjestelmätasolla Linux

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kaisaniemessä modernissa co-working hubissa, jossa työskentelee useiden eri yritysten työntekijöitä. Meillä voit tehdä töitä myös etänä ja työskentelyaikoihin voit vaikuttaa itse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heino, puh. 0505378602.

Lisätiedot meistä löydät www.sprintit.fi. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen voit jättää 31.10. mennessä osoitteeseen www.sprintit.fi/jobs.

Web-osoite: http://sprintit.fi Työnantaja: Sprintit Oy Sijainti: CO/HUB13, Kaisaniemenkatu 13A, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Petri Heino, puh: +358505378602, petri.heino@sprintit.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: CO/HUB13, Kaisaniemenkatu 13A, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERP-järjestelmäarkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sprintit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa CO/HUB13, Kaisaniemenkatu 13A, 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa