Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Eduskunnan kanslian tehtävänä on luoda eduskunnalle edellytykset suorittaa sille valtioelimenä kuuluvat tehtävät.

Eduskunnan kanslian osastoja ovat keskuskanslia, valiokuntasihteeristö, hallinto- ja palveluosasto, kansainvälinen osasto, tieto- ja viestintäosasto ja turvallisuusosasto.

Kansainvälisen osaston tehtävänä on antaa asiantuntijatukea puhemiehistölle, eduskunnan kansainvälisille valtuuskunnille ja muille toimielimille sekä koordinoida eduskunnan kahdenvälistä parlamentaarista yhteistyötä. Kansainvälisen osasto järjestää eduskunnan isännöimät parlamenttien välisten järjestöjen istunnot, seminaarit ja konferenssit. Osaston kautta ohjautuu myös eduskunnassa olevien yhteistoiminta- ja ystävyysryhmien toiminta.

TYÖTEHTÄVÄT
Suomi toimii puheenjohtajana Pohjoismaiden neuvostossa (PN) vuonna 2017. Erityisasiantuntija avustaa Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskuntaa Suomen PN:n puheenjohtajuusvuoden aikana. Erityisasiantuntija avustaa kansanedustajia kokouksissa kotimaassa ja ulkomailla, hoitaa yhteydenpitoa Pohjoismaiden neuvoston sihteeristöön ja muiden maiden parlamentteihin.

Erityisasiantuntija seuraa neuvoston ja Pohjoismaiden ministerineuvoston toimintaa, laatii raportteja ja selvityksiä sekä vieraskielisiä puheita. Erityisasiantuntija osallistuu valtuuskunnan puheenjohtajuusvuoden erillisprojektien ja tapahtumien suunnitteluun, valmisteluun ja toteuttamiseen.

Lisäksi erityisasiantuntija osallistuu eduskunnan kansainvälisen osaston muiden asiantuntijatehtävien hoitoon.

VAATIMUKSET
Parhaimmat valmiudet viran hoitamiselle antaa soveltuva korkeakoulututkinto esim. kansainvälisen politiikan tai valtio-opin alalta. Viran menestyksekäs hoito edellyttää vähintään neljän vuoden kokemusta kansainvälisistä tehtävistä, erityisesti pohjoismaisista tehtävistä. Tehtävässä edellytetään joustavuutta työajoissa ja valmiutta matkustamiseen. Lisäksi odotamme laaja-alaista kiinnostusta kansainväliseen politiikkaan, erinomaisia vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kulttuurista lukutaitoa.

Hakijalta odotamme myös nopeaa uusien asioiden omaksumiskykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä perehtyneisyys virkaan kuuluviin tehtäviin.

Nimitettävältä vaaditaan suomen tai ruotsin kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Kotimaisten kielten lisäksi hyvä englannin suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito (esimerkiksi norjan ja tanskan kielen taito) katsotaan eduksi.

Erityisasiantuntijan palkkaus sijoittuu eduskunnan kanslian palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan 11 ja lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta (4 260,076 390,11 euroa/kk).

Tilapäinen lisätyövoiman tarve tai sopimuksen mukaan.
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävään toivotaan sekä nais- että mieshakijoita.

Viitenumero: 21-37-2016

Web-osoite: http://www.eduskunta.fi Työnantaja: Eduskunnan kanslia Sijainti: 00102 EDUSKUNTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Mari Herranen, Kansainvälisten asiain neuvos , 050 574 1400, etunimi.sukunimi@eduskunta.fi Katriina Kuusinen, Kansainvälisen osaston johtaja, 050 520 2891, etunimi.sukunimi@eduskunta.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00102 EDUSKUNTA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Eduskunnan kanslia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00102 - Helsinki , osoitteessa 00102 EDUSKUNTA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa