Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ammattitaitoista eristyspeltiseppää /eristäjää Uudenmaan alueella sijaitseviin työkohteisiin. Työ on mm. rakennuksilla ja teollisuudessa tapahtuvaa pelti-/eristystyötä. Edellytetetään työturvallisuuskortti ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Oma auto on oltava, koska työmaat sijaitsevat eri puolilla Uuttamaata. Aiempi työkokemus rakennusalalta katsotaan eduksi mutta myös alasta kiinnostuneen on mahdollisuus päästä oppisopimukseen. Yhteydenotot ainostaan sähköpostitse: [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki muut käsityöalan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eristyspeltiseppä / eristäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Peten pelli & erkka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus