Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Eristäjä telakalle

Etsitään ammattitaitoista eristäjää telakalle kansainväliseen työyhteisöön. Edellytämme sinulta perustietämystä ja kokemusta eristämisestä. Sinulla on itsenäinen ja motivoitunut ote työssä. Kansainvälisen työyhteisön vuoksi toivotaan myös sujuvaa englannin kielen osaamista.

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Kivi-, puutarha- ja rakennuspalvelu Binaku Sijainti: 20240 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Fatmir Binaku, fatmir.binaku@gmail.com Hakemukset: Vapaamuotoiset työhakemukset sähköpostilla osoitteeseen: fatmir.binaku@gmail.com Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20240 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eristäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Kivi-, puutarha- ja rakennuspalvelu Binaku. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20240 - Turku , osoitteessa 20240 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa