Duunitori suosittelee
Tuotannon työnjohtaja Parma Uurainen

Adecco Finland

Finland

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Eristäjä telakalle Etsitään ammattitaitoista eristäjää telakalle kansainväliseen työyhteisöön. Edellytämme sinulta perustietämystä ja kokemusta eristämisestä. Sinulla on itsenäinen ja motivoitunut ote työssä. Kansainvälisen työyhteisön vuoksi toivotaan myös sujuvaa englannin kielen osaamista. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Turku lvi-alan työt Turku rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku talonrakennus lvi-alan työt rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eristäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Kivi-, puutarha- ja rakennuspalvelu Binaku. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20240 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus