Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Eristäjä telakalle Etsitään ammattitaitoista eristäjää telakalle kansainväliseen työyhteisöön. Edellytämme sinulta perustietämystä ja kokemusta eristämisestä. Sinulla on itsenäinen ja motivoitunut ote työssä. Kansainvälisen työyhteisön vuoksi toivotaan myös sujuvaa englannin kielen osaamista. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Turku lvi-alan työt Turku rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku talonrakennus lvi-alan työt rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eristäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Kivi-, puutarha- ja rakennuspalvelu Binaku. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20240 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa