Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Kuvantamiskeskuksessa, Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen osastolla on haettavana erikoistuvan lääkärin virka. Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuvantamiskeskuksen palveluyksikkö tarjoaa kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen, kliinisen neurofysiologian, kliinisen patologian ja kliinisen radiologian erikoisalojen palveluita. Kuvantamiskeskus on tehokas, joustava ja tuloksellinen diagnostisia tutkimuksia ja kuvantamisohjattuja hoitotoimenpiteitä tekevä palveluyksikkö. Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kuopio lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuvan lääkärin virka, KFI, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus