Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA Avoin virka: 165) 1 ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN virka (verisuonikirurgia) kirurgian vastuualueella. Kelpoisuusehtona on laillistettu lääkäri. Palkkaus määräytyy Lääkärisopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Erikoistuvan lääkärin virkaan on liitettävä selvitys suoritetusta runkokoulutuksesta, eriytyvän vaiheen koulutuksesta sekä toimimisesta erikoistumiskoulutukseen hyväksyttävässä lääkärin tehtävässä/virassa. Tiedustelut kirurgian ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Tampere lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuva lääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus