Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako työ Suomen kolmanneksi suurimmassa yhteispäivystyskeskuksessa? Tule meille erikoistumaan!

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen GERIATRIAAN ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ Päijät-Hämeen Ensihoito- ja päivystyskeskukseen Akuutti24 Lahteen.

Meillä voit suorittaa 3kk YEK-jaksoa ja/tai 3-6kk geriatrian runkokoulutukseen hyväksyttävää palvelua tai 1 vuosi geriatrian eriytyvään koulutuksen hyväksyttävää palvelua.

Akuutti24 on Suomen suurimpia päivystyskeskuksia. Meillä pääset työskentelemään hyvin organisoidussa yhteispäivystyskeskuksessa ja kulttuuritarjonnaltaan monipuolisessa Lahdessa. Jos lisäksi haluat haasteita erikoistumiskoulutukseesi ja kokea oppimisen ja onnistumisen riemua, niin paikka on Sinun!

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ohjauksen 7 asiantuntijaylilääkärimme ja moniammatillisen hoitohenkilöstömme osaavassa tiimissä. Kollegoinasi ovat myös useat akuuttilääketieteeseen ja eri erikoisaloihin erikoistuvat lääkärimme.

Emme häviä kilpailijoille palkan osalta, mutta saatamme jopa voittaa työnkuvan monipuolisuudessa, koulutus- ja ohjaustarjonnassa, työaikojen sopimisessa ja työilmapiirissä. Kiinnostuitko? Ota pikimmiten yhteyttä ja kysy lisää!

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi hakijalta edellytetään laillistetun lääkärin pätevyys.

Lisätietoja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän monipuolisista työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.phsotey.fi, www.facebook.com/phsotey ja www.twitter.com/phsotey.

Web-osoite: http://phsotey.fi Työnantaja: Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: geriatrian ylilääkäri Ulla Helin, puh. 044 440 8253, ulla.helin@phsotey.fi ja ylilääkäri Hanna Suurmunne, puh. 044 719 5216, hanna.suurmunne@phsotey.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHSOTEY-07-31-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuva lääkäri, Geriatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa