Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako työ Suomen kolmanneksi suurimmassa yhteispäivystyskeskuksessa? Tule meille erikoistumaan!

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ Päijät-Hämeen Ensihoito- ja päivystyskeskukseen Akuutti24 Lahteen.

Meillä pääset työskentelemään dynaamiseen päivystysyksikköön hoitaen haastavia potilaita. Erikoistuvana lääkärinä työhösi kuuluu lääkärinä toimiminen päivystyksen eri prosesseissa sekä päivystysosastolla. Työ on jaksotyötä, joka voidaan suunnitella omien toiveittesi mukaan.

Meillä voi tehdä erikoistumisesi kokonaan pois lukien 12kk yliopistosairaalajaksoa ja terveyskeskuspalvelua. Työpisteitä päivystyksessä on useita ja klinikkarotaatioiden järjestäminen onnistuu ongelmitta. Myös ensihoidon palvelun voi tehdä meillä. Järjestämme säännöllistä koulutusta kuten UÄ- ja simulaatiokoulutuksia sekä meetingejä.

Emme häviä kilpailijoille palkan osalta, mutta saatamme jopa voittaa työnkuvan monipuolisuudessa, koulutus- ja ohjaustarjonnassa, työaikojen sopimisessa ja työilmapiirissä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi hakijalta edellytetään laillistetun lääkärin pätevyys.

Lisätietoja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän monipuolisista työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.phsotey.fi, www.facebook.com/phsotey ja www.twitter.com/phsotey.

Web-osoite: http://phsotey.fi Työnantaja: Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: ylilääkäri Hanna Suurmunne, puh. 044 719 5216, hanna.suurmunne@phsotey.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHSOTEY-07-26-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuva lääkäri, Akuuttilääketiede, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa