Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HAEMME KOTKAAN KAHTA AKUUTTILÄÄKETIETEESEEN ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ

Kymenlaakson keskussairaalan päivystys toimii yhteispäivystysperiaatteella. Päivystysalueeseen kuuluvat ensihoito, päivystys ja päivystysosasto. Päivystyskäyntien määrä on noin 40 000/v.

Koulutusoikeus akuuttilääketieteeseen on kolme vuotta. Kymenlaakson keskussairaalan akuuttilääketieteen erikoistumisen koulutusjaksoon sisältyvät 6 kk anestesiapalvelut ja 3 kk ensihoitojakso. Akuuttilääketieteen erikoisalaa tukevaa koulutusta on mahdollisuus laajasti suorittaa sairaalassa. Akuuttilääketieteen erikoistuvat osallistuvat Meilahden sairaalan kuukausikoulutuksiin, oman sairaalan monipuoliseen meetingtoimintaan ja omaan akuuttilääketieteen koulutukseen. Monipuolisen koulutuksen lisäksi lupaamme kattavan perehdytyksen. Päivystyksen oma seniorituki on käytettävissä virka-aikana. Työaika on päivystyspisteen toimintaan sovellettu, jolloin varsinaista työaikaa voidaan suunnitella myös virka-ajan ulkopuolelle.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri. Terveyskeskuspalvelut tulee olla tehtyinä. Työkokemus päivystyksessä katsotaan valinnassa eduksi. Etsimme aktiivisia lääkäreitä, joilla on vahva kiinnostus päivystystyöhön ja akuuttilääketieteen kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.carea.fi Työnantaja: Kymenlaakson sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen k.yht. Sijainti: 48210 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ylilääkäri Terhi Kontio p. 020 633 2039 Sähköposti terhi.kontio@carea.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/116628/fi_FI Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 48210 KOTKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuva lääkäri, akuuttilääketiede, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kymenlaakson sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen k.yht.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48210 - Kotka , osoitteessa 48210 KOTKA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa