Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME KOTKAAN KAHTA AKUUTTILÄÄKETIETEESEEN ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ Kymenlaakson keskussairaalan päivystys toimii yhteispäivystysperiaatteella. Päivystysalueeseen kuuluvat ensihoito, päivystys ja päivystysosasto. Päivystyskäyntien määrä on noin 40 000/v. Koulutusoikeus akuuttilääketieteeseen on kolme vuotta. Kymenlaakson keskussairaalan akuuttilääketieteen erikoistumisen koulutusjaksoon sisältyvät 6 kk anestesiapalvelut ja 3 kk ensihoitojakso. Akuuttilääketieteen erikoisalaa tukevaa koulutusta on mahdollisuus laajasti suorittaa sairaalassa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kotka lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuva lääkäri, akuuttilääketiede, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kymenlaakson sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen k.yht.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus