Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pohjois-Karjalan keskussairaalan konservatiivisessa klinikkaryhmässä, sisätautien klinikassa on haettavana ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA (sisätaudit) 31.10.2016 klo 14.00 mennessä Sisätautien klinikassa ovat edustettuina kaikki keskeiset sisätautien erikoisalat. Sisätautien poliklinikat ja vuodeosastot ovat nykyaikaiset, ja vuonna 2016 sairaalaan on valmistunut uusi sydäntoimenpideyksikkö. Kielitaitovaatimus virkaan on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Joensuu lääkärit Joensuu myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt lääkärit Joensuu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkärin virka sisätautien klinikassa, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut PKSSK. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus