Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tervetuloa lastenlääkäriksi Mikkeliin!
Tämä erikoislääkärin virka on juuri sinua varten.

Mikkelin keskussairaalan lastenyksikössä on lastentautien ja lastenneurologian poliklinikat, lastenosasto ja sen yhteydessä vastasyntyneiden teho-osasto. Yhteensä vuodepaikkoja on 15. Hoidamme myös Savonlinnan alueen vuodeosastohoitoa vaativat lapset yhteistyössä Savonlinnan kanssa.
Synnytyksiä on noin 1.000 vuodessa. Kuusi lastenlääkärin virkaa ovat tällä hetkellä täytettyinä. Erikoistuvia lääkäreitä on erikoisalallamme kaksi tai kolme, hieman vaihdellen.

Toivomme sinulta innostunutta asennetta, hyvää yhteistyökykyä ja kiinnostusta keskussairaalan monipuoliseen työhön. Päivystys on oleellinen osa työtäsi, päivystysmuotomme on työpaikkapäivystys.

Tarjoamme huippuhyvät työkaverit ja työilmapiirin!

Kelpoisuutena virkaan on lastentautien erikoislääkärin pätevyys.

Palkkaus Lääkärisopimuksen mukaisesti.

Hakemuksen jättäminen: Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta.
Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä.
Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan.
Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote.
Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.esshp.fi/ Työnantaja: Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Sijainti: 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Vs. ylilääkäri Anna-Liisa Kuusisto, puh. 044 351 6526, Sähköposti etunimi.sukunimi()esshp.fi Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Sirpa Kääriäinen puh. 044 351 2446 tai Helena Turkki puh. 044 351 2551. Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117866/fi_FI Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50100 MIKKELI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri (lastentaudit), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli , osoitteessa 50100 MIKKELI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa