Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Psykiatrian palveluyksikössä on haettavana erikoislääkärin virka. Viran alkusijoituspaikka on Kuopion psykiatrian keskuksen tehostetun avohoidon työryhmä. Kuopion psykiatrian keskus on Kuopion kaupungin ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yhteinen poliklinikka, joka tuottaa psykiatrisen erikoissairaanhoidon avohoidon tutkimus-, hoito- ja kuntoutuspalveluja 20 - 64 -vuotiaille kuopiolaisille sekä muille sairaanhoitopiirin potilaille. Tehostetun avohoidon työryhmä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kuopio lääkärit Kuopio psykologia ja psykiatria lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, Kuopion psykiatrian keskus, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus