Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Psykiatrian palveluyksikössä on haettavana erikoislääkärin virka. Viran alkusijoituspaikka on Kuopion psykiatrian keskuksen tehostetun avohoidon työryhmä. Kuopion psykiatrian keskus on Kuopion kaupungin ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yhteinen poliklinikka, joka tuottaa psykiatrisen erikoissairaanhoidon avohoidon tutkimus-, hoito- ja kuntoutuspalveluja 20 - 64 -vuotiaille kuopiolaisille sekä muille sairaanhoitopiirin potilaille. Tehostetun avohoidon työryhmä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kuopio lääkärit Kuopio psykologia ja psykiatria lääkärit Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, Kuopion psykiatrian keskus, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa