Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Pidätkö vauhdikkaasta päivystystyöstä ja pystyt tekemään nopeita päätöksiä? Etsimme joukkoomme juuri Sinua!

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen AKUUTTILÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteydessä toimivaan Ensihoito- ja päivystyskeskukseen Lahteen.

Akuutti24 on Suomen kolmanneksi suurin yhteispäivystyskeskus. Meillä pääset työskentelemään dynaamiseen päivystysyksikköön hoitaen haastavia potilaita. Olemme nuori ja virkeä työyksikkö ja kouluttautumismahdollisuudet ovat hyvät. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.akuutti24.fi.

Emme häviä kilpailijoille palkan osalta, mutta saatamme jopa voittaa työnkuvan monipuolisuudessa, koulutus- ja ohjaustarjonnassa, työaikojen sopimisessa ja työilmapiirissä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi hakijalta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla alalla.

Lisätietoja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän monipuolisista työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.phsotey.fi, www.facebook.com/phsotey ja www.twitter.com/phsotey.

Web-osoite: http://phsotey.fi Työnantaja: Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: ylilääkäri Hanna Suurmunne, puh. 044 719 5216, hanna.suurmunne@phsotey.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, Akuuttilääketiede, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa