Duunitori suosittelee
Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Technical Support

BMW Group

Sweden

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Valimotyöntekijä, Uudenkaupungin Rautavalimo oy

Adecco Finland

Finland

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Tuki- ja liikuntaelinsairauksien palveluyksikössä on haettavana kaksi erikoislääkärin virkaa ortopedian ja traumatologian erikoisalalla. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien palveluyksikkö vastaa KYSin erityisvastuualueella valtakunnallisesti ja alueellisesti sovituista ortopedian, traumatologian ja käsikirurgian erikoisalojen keskitetyistä tutkimuksista ja -hoidoista. Yksikkö vastaa myös Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alueella erikoisalansa toiminnasta. Yksikön opetus- ja tutkimustoiminta on aktiivista. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja terveydenhuoltoala Kuopio lääkärit Kuopio terveydenhuoltoala lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri (2), Ortopedia ja traumatologia, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus