Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Tuki- ja liikuntaelinsairauksien palveluyksikössä on haettavana kaksi erikoislääkärin virkaa ortopedian ja traumatologian erikoisalalla.

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien palveluyksikkö vastaa KYSin erityisvastuualueella valtakunnallisesti ja alueellisesti sovituista ortopedian, traumatologian ja käsikirurgian erikoisalojen keskitetyistä tutkimuksista ja -hoidoista. Yksikkö vastaa myös Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alueella erikoisalansa toiminnasta. Yksikön opetus- ja tutkimustoiminta on aktiivista. Itä-Suomen yliopiston ortopedian ja traumatologian professorit vastaavat erikoisalansa lääkärikoulutuksesta ja tutkimuksesta.

Kelpoisuusvaatimuksina erikoislääkärin virkaan ovat terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys ortopedian ja traumatologian erikoisalalla. Virkaan valittujen tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Palkkaus on Kunnallisen lääkäreiden virkaehtosopimuksen mukainen.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Web-osoite: http://www.psshp.fi Työnantaja: KYS Kuopion yliopistollinen sairaala Sijainti: 70029 KYS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Haku virkaan tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja virasta antaa palveluyksikköjohtaja, ylilääkäri Hannu Miettinen, 044 711 3844. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117095/fi_FI Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70029 KYS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri (2), Ortopedia ja traumatologia, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio , osoitteessa 70029 KYS .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa