Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Tuki- ja liikuntaelinsairauksien palveluyksikössä on haettavana kaksi erikoislääkärin virkaa ortopedian ja traumatologian erikoisalalla. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien palveluyksikkö vastaa KYSin erityisvastuualueella valtakunnallisesti ja alueellisesti sovituista ortopedian, traumatologian ja käsikirurgian erikoisalojen keskitetyistä tutkimuksista ja -hoidoista. Yksikkö vastaa myös Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alueella erikoisalansa toiminnasta. Yksikön opetus- ja tutkimustoiminta on aktiivista. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja terveydenhuoltoala Kuopio lääkärit Kuopio terveydenhuoltoala lääkärit Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri (2), Ortopedia ja traumatologia, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa