Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Kliinisissä tukipalveluissa, Anestesia- ja leikkaustoiminnan palveluyksikössä on haettavana kaksi erikoislääkärin virkaa. KYSissä on vuosittain noin 25 000 anestesia- ja leikkaustoiminnan toimenpidekäyntiä. Toiminta perustuu ammattitaitoon, turvallisuuden varmistamiseen, vastuullisuuteen, yhteistyöhön, keskinäiseen avunantoon ja tuloksellisuuteen. Anestesia- ja leikkaustoiminta on jaettu neuro- ja sydänkirurgian leikkausyksikköön, pehmytosakirurgian leikkausyksikköön, tukielinkirurgian leikkausyksikköön, aistinelinkirurgian leikkausyksikköön, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kuopio lääkärit Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri (2), Anestesia- ja leikkaustoiminta, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus