Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Erätukku on Suomen johtava ulkoilu-, retkeily-, kalastus- ja metsästystuotteiden ostopaikka. Palvelemme asiakkaitamme 25 myymälän ja verkkokaupan avulla kaikkialla Suomessa. Haemme Vantaan myymäläämme vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen myyjää tekemään töitä vapaa-ajan-, metsästys- ja retkeilyvarusteiden menestyjän kanssa. Olet myyntihenkinen ja aktiivinen asiakaspalvelija. Olet myös tiimityöskentelijä ja pystyt tekemään töitä hyvin monentyyppisten asiakkaiden kanssa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Erätukku Oy Y-tunnus 0809990-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Erätukku Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus