Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Erätukku on Suomen johtava ulkoilu-, retkeily-, kalastus- ja metsästystuotteiden ostopaikka. Palvelemme asiakkaitamme 25 myymälän ja verkkokaupan avulla kaikkialla Suomessa. Haemme Vantaan myymäläämme vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen myyjää tekemään töitä vapaa-ajan-, metsästys- ja retkeilyvarusteiden menestyjän kanssa. Olet myyntihenkinen ja aktiivinen asiakaspalvelija. Olet myös tiimityöskentelijä ja pystyt tekemään töitä hyvin monentyyppisten asiakkaiden kanssa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Erätukku Oy Y-tunnus 0809990-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Erätukku Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa