Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Poroajelujen toteuttaminen, poroista huolehtiminen, muut asiakaspalvelu tehtävät.Työtä tehdään sekä Raanujärvellä että Ylläksellä, jonne työnantaja järjestää asunnon. Työntekijältä vaaditaan asiakaspalvelutaitoja,reipasta asennetta, suomen ja englannin kielitaitoa (muu kielitaito eduksi) . Yhteydenotot: Pirjo Uusitalo puh. 040 8269398 tai sähköpostitse: [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Ylitornio matkailualan asiakaspalvelu Ylitornio ympäristöalan tehtävät matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eräopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut T:mi Tatuka Palvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylitornio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus