Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Poroajelujen toteuttaminen, poroista huolehtiminen, muut asiakaspalvelu tehtävät.Työtä tehdään sekä Raanujärvellä että Ylläksellä, jonne työnantaja järjestää asunnon.
Työntekijältä vaaditaan asiakaspalvelutaitoja,reipasta asennetta, suomen ja englannin kielitaitoa (muu kielitaito eduksi) .
Yhteydenotot: Pirjo Uusitalo puh. 040 8269398 tai sähköpostitse: tatukapalvelut@gmail.com

Web-osoite: http://www.tatuka.net Työnantaja: T:mi Tatuka Palvelut Sijainti: Rovaniementie 866, 97250 RAANUJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: Pirjo Uusitalo 040-8269398 sähköposti: tatukapalvelut@gmail.com Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniementie 866, 97250 RAANUJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eräopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut T:mi Tatuka Palvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylitornio , osoitteessa Rovaniementie 866, 97250 RAANUJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa