Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään kahta reipasta, iloista, hyvää asiakaspalveluasennetta omaavaa ja joustavaa työntekijää meidän tiimiimme. Työhön kuuluu opas hommia rekikoirilla (safareiden toteutusta, koirien päivittäistä huoltoa, muita asiaan liittyviä hommia) sekä asiakaspalvelua. Ehdottomasti hyvä englannin kielentaito oltava, muut kielet katsotaan eduksi. Tulet toimeen koirien kanssa ja tykkäät työstä ulkona ja omaat reippaan mielen myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Ranua ympäristöalan tehtävät Ranua matkailualan asiakaspalvelu Ranua matkailualan asiakaspalvelu ympäristöalan tehtävät matkailualan asiakaspalvelu Ranua .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, eräopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Arctic Borealis Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 97665 - Ranua .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa