Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Etsitään kahta reipasta, iloista, hyvää asiakaspalveluasennetta omaavaa ja joustavaa työntekijää meidän tiimiimme. Työhön kuuluu opas hommia rekikoirilla (safareiden toteutusta, koirien päivittäistä huoltoa, muita asiaan liittyviä hommia) sekä asiakaspalvelua. Ehdottomasti hyvä englannin kielentaito oltava, muut kielet katsotaan eduksi. Tulet toimeen koirien kanssa ja tykkäät työstä ulkona ja omaat reippaan mielen myös jos päivät välillä venyvät tai jos tulee vaikka 'lennosta' muutoksia ohjelmiin.
Kuvia meidän safareista ja koirista löydät facebook/arcticborealis. Meillä on huskytarha Ranualla eläinpuiston kohdalla sekä toinen tarha meidän pihalla noin 58km Ranualta. Ajokortti olisi hyvä olla ja Be kortti olisi iso plussa, mutta ei pakollinen.
Asunnon etsinnässä voidaan auttaa.

Työnantaja: Arctic Borealis Ky Sijainti: 97665 POHJASPERÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: marraskuun loppu puolella Yhteystiedot: Lionel Clauser, 040-8468227, lionel.clauser@gmail.com / arctic.borealis@netti.fi Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 97665 POHJASPERÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, eräopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Arctic Borealis Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 97665 - Ranua , osoitteessa 97665 POHJASPERÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa