Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Harriniva Oy (Harriniva Hotels & Safaris) on vuonna 1973 perustettu perheyritys, joka sijaitsee Tunturi-Lapin Muoniossa keskellä Lapin lumoavinta luontoa. Harriniva -konserniin kuuluvat Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris, Tunturikeskus Galdotieva, Torassiepin porotila ja lomakylä, Polar-Lento Oy ja arktinen rekikoirakeskus. Tuotamme ohjelmapalveluja vesitasolentokoneella, noin 550 rekikoiralla ja 100 moottorikelkalla. Tarjoamme käyttöön 100 saunaa, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Muonio matkailualan asiakaspalvelu Muonio ympäristöalan tehtävät matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Harriniva Oy Y-tunnus 0511442-9 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Tunturi-Lapin Safarit, Aurora Wellness, Harriniva Hotels & Safaris, Hotelli Jeris

Ilmoitus


Tämä työpaikka, French speaking safariguide, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Harriniva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Muonio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus