Duunitori suosittelee
B2B-asiakashankkija

Suomen Perintätoimisto Oy

Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Helsinki

Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Rovaniemi

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme innovatiivista, idearikasta, innokasta, oppimishaluista yrittäjää, joka haluaa rakentaa Oravannahkatorin puodista oman näköistä Talouspuotia. Elintarvikeliike on tunnettu lähialueen tuotteista, houkuttelevista leivonnaisista yms. Tuotteiden joukossa on tunnettuja ja haluttuja tavarantoimittajia sekä tuotteita. Tarjolla paistopisteen tuotteiden lisäksi perinteisiä herkkuja ja aitoja makuja tarjolla aina Karjalaa myöten. Puoti sijaitsee Espoon Tapiolassa kahden metroaseman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Espoo yrittäjä Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Enterprise Solutions Finland Oy Y-tunnus 2539862-5 Toimiala Yhdistetyt toimistopalvelut Rinnakkaistoiminimet Hide Your TV, Tapiolan Talouspuoti, Tapiolan Talouskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, Entrepreneur, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Enterprise Solutions Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02120 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus