Duunitori suosittelee
Puutarhuri

Kuntec Oy

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme innovatiivista, idearikasta, innokasta, oppimishaluista yrittäjää, joka haluaa rakentaa Oravannahkatorin puodista oman näköistä Talouspuotia. Elintarvikeliike on tunnettu lähialueen tuotteista, houkuttelevista leivonnaisista yms. Tuotteiden joukossa on tunnettuja ja haluttuja tavarantoimittajia sekä tuotteita. Tarjolla paistopisteen tuotteiden lisäksi perinteisiä herkkuja ja aitoja makuja tarjolla aina Karjalaa myöten. Puoti sijaitsee Espoon Tapiolassa kahden metroaseman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Espoo yrittäjä Espoo kauppiaat ja myymälänhoito Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Enterprise Solutions Finland Oy Y-tunnus 2539862-5 Toimiala Yhdistetyt toimistopalvelut Rinnakkaistoiminimet Hide Your TV, Tapiolan Talouspuoti, Tapiolan Talouskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, Entrepreneur, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Enterprise Solutions Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa