Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme FreshStop Kisahallille uutta kahvilapäällikköä toisen päällikön työpariksi kanssa alkaen syksyllä 2016. Kahvilapäällikö vastaa esimiehenä työpaikasta ja henkilöstöstä. Lisäksi päällikkö on ensisijainen yhteyshenkilö Kisahallilla toimiviin eri tahoihin. Päälliköltä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoisuutta ja yli vuoden täyspäiväistä kokemusta kahvilatöistä. Päällikkö toimii kahvilassa työvuoroissa muiden kahvilatyöntekijöiden tapaan. FreshStopin kahvilatyöntekijä on: A) äärimmäisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Munkkiniemi() päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Enter Ventures Oy Y-tunnus 2384182-2 Toimiala Kahvilat ja kahvibaarit Rinnakkaistoiminimet pakujakuski com, Ilmainentraileri fi, Enter Kaffe, Enter Helsinki, FRESH STOP, Enter Imports

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Enter Ventures Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00250 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus