Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ensihoitajaa ensihoitoasetuksen mukaisiin ensihoidon kenttäjohtotehtäviin. Carea tarjoaa käytännönläheistä työtä lähijohtamisen, ensihoidon kehittämisen ja hätätilanteisiin suuntautuvan potilastyön parissa. Kymenlaaksossa on kaksi kenttäjohtoaluetta: eteläinen ja pohjoinen. Kenttäjohtaja työskentelee tarpeen mukaan kummallakin alueella. Kenttäjohtajan työhön voi kuulua myös lyhyitä työskentelyjaksoja keskussairaalamme ensiapupoliklinikalla. Eteläiseen kenttäjohtoalueeseen kuuluu Suomenlahden saaristoalueet Haminan, Kotkan, Pyhtään ja Virolahden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Kotka johtajapositiot Kotka hoitajat johtajapositiot Kotka .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ensihoitaja/Kenttäjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kymenlaakson sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen k.yht.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48210 - Kotka .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa