Duunitori suosittelee
Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ensihoitajaa ensihoitoasetuksen mukaisiin ensihoidon kenttäjohtotehtäviin. Carea tarjoaa käytännönläheistä työtä lähijohtamisen, ensihoidon kehittämisen ja hätätilanteisiin suuntautuvan potilastyön parissa. Kymenlaaksossa on kaksi kenttäjohtoaluetta: eteläinen ja pohjoinen. Kenttäjohtaja työskentelee tarpeen mukaan kummallakin alueella. Kenttäjohtajan työhön voi kuulua myös lyhyitä työskentelyjaksoja keskussairaalamme ensiapupoliklinikalla. Eteläiseen kenttäjohtoalueeseen kuuluu Suomenlahden saaristoalueet Haminan, Kotkan, Pyhtään ja Virolahden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Kotka johtajapositiot Kotka hoitajat johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ensihoitaja/Kenttäjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kymenlaakson sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen k.yht.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48210 - Kotka .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus