Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos julistaa haettavaksi 28.10.2016 klo15:00 mennessä:

Ensihoitajan toimia (perustaso) 3kpl

Toimien sijoituspaikka on Pietarsaari
Toimien kelpoisuusvaatimuksena on
sairaanhoitajan pätevyys (terveyden ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus) tai lähihoitajan pätevyys, (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/1994 mukainen pätevyys) tai muu terveydenhuollon soveltuva tutkinto tai pelastajan tutkinto. Palomiehen/pelastajan tutkinnon suorittaneen tulee täyttää sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen 340/2011 8 §:ssä säädetyt kelpoisuusvaatimukset.
Työpanos ohjautuu kaksikieliselle alueelle, joten hakijalta edellytetään molempien kotimaisten kielten riittävää kirjallista ja suullista osaamista.
Tehtävään vaaditaan vähintään B-luokan ajokortti.

Toimeen valituilta edellytetään hyväksyttävää lääkärintodistusta sopivuudesta terveydentilansa puolesta ensihoitajan tehtävään sekä suostumus suppean turvallisuusselvityksen ja huumetestauksen tekemiseen ennen toimen vastaanottamista. Toimessa noudatetaan 4kk koeaikaa.

Työaika on jokin pelastuslaitoksessa noudatettavista työajoista.
Toimen palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.
Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ensihoidosta, akuuttihoidosta ja pelastusalalta. Lisäksi arvostamme oman ammatillisen ja työyhteisön osaamisen kehittämistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, asiakaspalvelutaitoa, sekä kykyä hallita nopeasti vaihtuvia tilanteita.
Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen, joita ei palauteta, osoitteeseen:

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos
Ahlströminkatu 60
68600 PIETARSAARI
kuoreen merkki "Ensihoitajan toimi"

Työnantaja: Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos Sijainti: Ahlströminkatu 60, 68600 PIETARSAARI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sop. muk. Yhteystiedot: Lisätietoja toimista antaa ensihoidon esimies Sami Sundqvist 040-829 6762 tai asemamestari Esa Ahlholm 040-489 2255 Hakemukset: Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos Ahlströminkatu 60 68600 PIETARSAARI kuoreen merkki "Ensihoitajan toimi" Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahlströminkatu 60, 68600 PIETARSAARI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ensihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jakobstad , osoitteessa Ahlströminkatu 60, 68600 PIETARSAARI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa