Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

Witron Logistik + Informatik GmbH on yksi maailman johtavista innovatiivisten, täysautomatisoitujen logistiikkajärjestelmien toimittajista. Olemme vahvan yrityskulttuurin omaava saksalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1971. Yli 40-vuotisen historiamme aikana olemme toteuttaneet lukuisia asiakasprojekteja ympäri maailman, ja Suomessa asiakkaitamme ovat muun muassa Atria Oy sekä SOK:n logistiikasta vastaava Inex Partners. Maailmanlaajuisesti työllistämme yli 2400 henkilöä. Suomessa olemme rekrytoineet viimeisen vuoden aikana jo 50 uutta osaajaa, ja kasvumme jatkuu edelleen.

Uuden, täysautomatisoidun tuotantolaitoksen käyttöönoton edetessä seuraaviin vaiheisiin, vahvistamme ennakkohuoltotiimiämme useilla asentajilla. Oletko sinä uusi kollegamme?

Tehtävässä

Witronin ennakkohuoltotiimi vastaa kunnossapito-ohjelmamme mukaisista ennakkohuolloista ja -tarkastuksista sekä muista tuotannon jatkuvaan ylläpitoon liittyvistä tehtävistä. Ensisijaisia huoltokohteita ovat automaatiovaraston kuljetinradat, hissit sekä hyllystöihin liittyvä mekaniikka. Ennakkohuoltoasentajat osallistuvat myös tarkastusvälien optimointiin ja kehittävät huoltojen ja tarkastusten sisältöä.

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet kerryttänyt jo muutaman vuoden mekaanista asennus- tai kunnossapitokokemusta teollisuudesta. Työskentelyotteesi on itsenäinen, ja kannat vastuun sinulle annetuista tehtävistä. Koska työskentelet päivittäin kunnossapitojärjestelmämme parissa, toivomme, että IT-taitosi ovat ajantasalla.

Työympäristö on kansainvälinen, joten englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Työ on fyysistä kolmivuorotyötä, ja vaatii ajoittain korkeissakin paikoissa toimimista.

Tarjoamme sinulle

Witronilla sinua odottaa vakaa, pitkäaikainen ja mielenkiintoisia haasteita täynnä oleva ura huippuluokan intralogistiikan teknologian parissa. Tarjoamme monipuolisia kasvu- ja koulutusmahdollisuuksia talon sisällä niin Suomessa kuin ulkomailla.

Perheyrityksenä vältämme turhaa hierarkiaa ja pidämme organisaatiomme matalana. Kollegoiksesi saat jatkuvasti kasvavan joukon mukavia, osaavia ja toisiaan tsemppaavia työkavereita. Teemme töitä kohti yhteisiä tavoitteita tosissaan, mutta huumorin ja hyvän ryhmähengen siivittäminä.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Site Manager Antti Marttalalta. Antin tavoitat arkisin klo 9-13 välisenä aikana numerosta +358 50 300 8900.

Infotilaisuus Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Järvenpään toimipisteessä, Mannilantie 28A, 1. kerroksen kokoustila, maanantaina 31.10.2016 klo 13.30. Tilaisuuteen ei vaadita ennakkoilmoittautumista.

Web-osoite: http://www.witron.de/en/ Työnantaja: Wioss Witron On Site Services GmbH Sijainti: Keuksuontie 1, 04220 KERAVA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mia Ahlqvist, Puh: 0503065153, mahlqvist@witron.de Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keuksuontie 1, 04220 KERAVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ennakkohuoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Wioss Witron On Site Services GmbH. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sipoo , osoitteessa Keuksuontie 1, 04220 KERAVA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa