Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Myyjä, Elisa/Saunalahti

Etsitkö vakituista työpaikkaa, jossa saat hyvää palkkaa?

Enia on Saunalahden tuotteiden ja Elisan elämyksellisten palveluiden myyntiin keskittynyt Elisan tytäryhtiö. Elisa tytäryhtiöineen kasvattaa toimintaansa Pohjanmaalla ja osana tätä kasvua muutimme elokuussa uusiin, entistä isompiin toimitiloihin Seinäjoen Framilla. Etsimme nyt uusia kykyjä myyntitiimimme, kokopäiväisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Voit olla jo valmis myynnin osaajia tai vaihtoehtoisesti alalle vasta aikova, myyntityöstä kiinnostunut työnhakija - tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiin ja napata hyvä työpaikka myynnin ja markkinoinnin parissa:

Myyntineuvottelijan työssä kontaktoit puhelimitse niin uusia kuin nykyisiäkin Elisan ja Saunalahden asiakkaita, joiden jo olemassa olevia palveluita päivität vielä entistäkin parempiin. Myytäviin tuotteisiin kuuluvat muun muassa puheliittymät, nettiyhteydet, erilaiset laitteet (mm. tabletit) sekä tv-puolen palvelut (Elisa Viihde). Käytössäsi ovat toimivat työvälineet (tietokone & helppokäyttöinen soittojärjestelmä) viihtyisissä toimitiloissa.

Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen: maksamme ict-alan tessin mukaisen tuntipalkan ja lisäksi alan parhaat myyntibonukset, joiden avulla voit myynnin makuun päästessäsi moninkertaistaa tuntiansiosi. Lisäksi tarjoamme myös monia rahan arvoisia työsuhde-etuja kuten puhelinedun ja henkilökunta-alennuksia.

Mitä odotamme Sinulta?

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen myyntityöstä, mutta olemme kiinnostuneita myös myyntihenkisistä, alalle vasta aikovista tiimipelaajista, joilla on halua oppia myynnin salat. Arvostamme positiivista asennetta ja tuloksiin tähtävää työotetta ja etsimmekin ennen kaikkea hyviä tyyppejä, eli meillä persoona on cv:tä tärkeämpää. Olit sitten nainen tai mies, nuori tai vanha - meillä on helppo viihtyä!

Myytäviin tuotteisiin saat meiltä kattavan perehdytyksen ja jollet sitä vielä ole, niin meillä Sinusta kouliutuu varmasti myynnin ammattilainen (tarjoamme mahdollisuuden myös oppisopimuskoulutukseen). Näyttäessäsi kyntesi myyntityössä avautuu Sinulle luonnollisesti myös muita mahdollisuuksia organisaatiossamme!

Kiinnostuitko avoimesta työpaikasta?

Seuraavat koulutusryhmät starttaavat loka- ja marraskuussa, joten jätä pikaisesti hakemuksesi nettisivuillamme osoitteessa www.enia.fi ja olet mukana haussa! Lisätietoja työpaikasta antaa arkisin kello 11-16 Kari Korhonen, puh. 045 1498 266

Web-osoite: http://www.enia.fi Työnantaja: Enia Oy Sijainti: 60320 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedekatu 2 Hakemukset: https://enia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1584 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60320 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Enia Oy Y-tunnus 2218081-5 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Doneto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

23 113 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

38 000 € -95 %

Henkilöstö

548 7

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Elisa / Saunalahti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Enia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60320 - Seinäjoki , osoitteessa 60320 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa