Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Myyjä, Elisa/Saunalahti

Mietitkö alan vaihtoa tai myyjänä uutta potkua nykyiselle urallesi? Etsitkö vakituista työpaikkaa, josta saa hyvää palkkaa?

Enia Oy on Saunalahden tuotteiden ja Elisan elämyksellisten palveluiden myyntiin keskittynyt Elisan tytäryhtiö (100 % osa Elisaa). Haluamme kasvattaa tiimiämme Kuopiossa, joten seuraavissa koulutusryhmissämme on nyt paikka kolmelle myyntityöstä kiinnostuneelle, motivoituneelle työnhakijalle.

Myyntineuvottelijan työssä vastaat tehtäväkierron kautta Saunalahden ja Elisan eri palveluiden myynnistä kuluttaja-asiakkaille.

Tarjoamme Sinulle:

- Kokopäiväinen, vakituinen työsuhde (32,5h - 37,5h / vk)
- ICT-alan työehtosopimuksen mukainen takuupalkka ja reilut myyntibonukset (tes tuntipalkka + provisio). Keskituntiansiomme on 15 €/h, parhailla myyjillä reilusti enemmän.
- Säännölliset työajat joiden ansiosta työsi ei tule vapaa-aikasi tielle (päivätyö, ei pakollisia ilta tai viikonlopputöitä) ja joilla turvaat taloutesi.
- Rahanarvoiset työsuhde-edut, kuten puhelinetu ja henkilökunta-alennukset.
- Mahdollisuus myös oppisopimusopiskeluun työsuhteen rinnalla

Ennen kaikkea tarjoamme mielekästä myyntityötä ja tuotteet, joilla onnistut varmasti: Saunalahti ja Elisa ovat Suomen tunnetuimpia brändejä ja tuotteemme ovat alan edelläkävijöitä, joten meillä et myy hiekkaa Saharaan.

Myyntityö voi usein olla varsinaista hakuammuntaa mutta meillä näin ei ole sillä käytössäsi ovat valmiit, tarkkaan mietityt kohderyhmät. Et siis joudu arvailemaan kuka voisi olla potentiaalinen asiakas, vaan soitat valmiiksi valituille asiakkaille joille tarjoamasi palvelut ovat todennäköisemmin ajankohtaisia. Valtaosa soitoista kohdistuu lisäksi nykyisille asiakkaillemme joiden jo olemassa olevia palveluita pääset päivittämään vielä entistäkin parempiin.

Työtä tehdään viihtyisissä toimitiloissa Kuopion Matkustajasatamassa, joten töihin on aina helppo tulla. Tämän takaa myös huippu työporukka, sillä meillä on tiimi johon on takuullla helppo littyä ja jossa on varmasti helppo viihtyä. Työntekijöiltämme kysyttäessä parasta Eniassa onkin maailman parhaat työkaverit - tätä työtä ei tehdä yksin, vaan tiiminä!

Sinulta odotamme:

- Puhut sujuvaa Suomea ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
- Olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja valmis oppimaan uutta.
- Haluat olla hyvä työssäsi ja vaikuttaa palkkaasi myös omalla työpanoksellasi.
- Olet tiimipelaaja, joka välittää myös tiimin yhteistä tavoitteista.
- Olet vähintään 18 - vuotias.

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta (esim. puhelinmyyjä, ständimyyjä, myymälämyyjä, asiakaspalvelija), mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät hakijat. Uskomme nimittäin, että myyntityössä persoona on cv:tä tärkeämpää ja kun asenne on kohdillaan, niin kaiken muun voi oppia (tehtäviin saa kattavan palkallisen koulutuksen).

Jos siis etsit vakituista työsuhdetta järkevin viikkotyötunnein ja haluat tehdä mielekästä myyntityötä osana mukavaa työporukkaa, luit juuri oikean ilmoituksen.

Kiinnostuitko avoimesta työtehtävästä?

Työt alkavat sopimuksen mukaan loka- tai marraskuussa 2016 (koulutus alkamassa molempina kuukausina). Täytä työnhakulomake nettisivuillamme, niin olet mukana haussa!

Enia Oy on 100 prosenttisesti Elisan omistama telemarkkinointiyritys ja osa Elisaa. Olemme ASML nimeämä Reilu Työnantaja - ja uskomme vakaasti olevamme Suomen paras puhelinmyynti - työpaikka. Lisätietoja: www.enia.fi

Web-osoite: http://www.enia.fi Työnantaja: Enia Oy Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kirkkokatu 1, 3.krs Hakemukset: https://enia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1605 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 22:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Enia Oy Y-tunnus 2218081-5 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Doneto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

23 113 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

38 000 € -95 %

Henkilöstö

548 7

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Elisa / Saunalahti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Enia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa