Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Asiakkuus- ja myyntineuvottelija, Saunalahti

Mietitkö alan vaihtoa tai myyjänä uutta potkua nykyiselle urallesi? Etsitkö vakituista työpaikkaa, josta saa hyvää palkkaa?

Enia Oy on Saunalahden tuotteiden ja Elisan elämyksellisten palveluiden myyntiin keskittynyt Elisan tytäryhtiö (100 % osa Elisaa), joka toimii 13 paikkakunnalla Suomessa. Haluamme kasvaa Vaasassa ja muutamme pian uusiin isompiin toimitiloihin, minkä myötä kasvatamme nyt tuntuvasti tiimiämme. Seuraavassa koulutusryhmässämme on paikka kolmelle myyntityöstä kiinnostuneelle, motivoituneelle työnhakijalle.

Myyntineuvottelijan työssä Enialla vastaat tehtäväkierron kautta Saunalahden ja Elisan eri palveluiden myynnistä kuluttaja-asiakkaille. Myytäviin tuotteisiin kuuluvat mm. puheliittymät, nettiyhteydet ja erilaiset laitteet (esim. puhelimet ja tabletit) sekä monet mielenkiintoiset lisäpalvelut. Valtaosa soitoista kohdistuu nykyisille asiakkaillemme, joiden palveluita päivität vielä entistäkin paremmaksi. Käytössäsi Sinulla on valmiit asiakasryhmät, ATK-pohjainen soittojärjestelmä ja tietokone.

Tarjoamme Sinulle:

- Kokopäiväisen, vakituisen työsuhteen (32,5h - 37,5h / vk)
- Uudet viihtyisät toimitilat Vaasan keskustassa (Pohjola-talossa)
- Palkallisen kattavan koulutuksen sekä jatkuvan myyntivalmennuksen, josta on hyötyä myös tulevaisuudessa ja jonka kautta voi avautua urapolku muihinkin työtehtäviin.
- ICT-alan työehtosopimuksen mukainen takuupalkka ja reilut myyntibonukset (tes tuntipalkka + provisio). Keskituntiansiomme on 15 €/h, parhailla myyjillä reilusti enemmän.
- Rahanarvoiset työsuhde-edut, kuten puhelinetu ja henkilökunta-alennukset.
- Mahdollisuuden myös oppisopimusopiskeluun työsuhteen rinnalla (merkonomi)

Ennen kaikkea tarjoamme mielekästä myyntityötä ja tuotteet, joilla onnistut varmasti: Saunalahti ja Elisa ovat Suomen tunnetuimpia brändejä ja tuotteemme ovat alan edelläkävijöitä, joten meillä et myy hiekkaa Saharaan.

Sinulta odotamme:

- Puhut sujuvaa Suomea ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
- Olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja valmis oppimaan uutta.
- Haluat olla hyvä työssäsi ja vaikuttaa palkkaasi myös omalla työpanoksellasi.
- Olet tiimipelaaja, joka sitoutuu myös tiimin yhteisiin tavoitteisiin.
- Olet vähintään 18 - vuotias.

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta (esim. puhelinmyyjä, ständimyyjä, myymälämyyjä, asiakaspalvelija), mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät hakijat. Uskomme nimittäin, että myyntityössä persoona on cv:tä tärkeämpää ja kun asenne on kohdillaan, niin kaiken muun voi oppia!

Kiinnostuitko avoimesta työtehtävästä?

Työt alkavat sopimuksen mukaan loka- tai marraskuussa 2016 (koulutus alkamassa molempina kuukausina).

Käy täyttämässä työnhakulomake nettisivuillamme osoitteessa www.enia.fi niin olet mukana haussa! Lisätietoa työpaikasta antaa arkisin kello 10-16 Petri Pärkkä, puh. 045 2303 100.

Enia Oy on 100 prosenttisesti Elisan omistama telemarkkinointiyritys ja osa Elisaa. Toimimme 13 paikkakunnalla ympäri Suomen ja vuosien kokemus telemarkkinoinnista on tehnyt meistä paitsi vakaan työllistäjän, myös oman alamme erityisosaajan. Tavoitteenamme onkin aina olla oman alamme edelläkävijä paitsi myynti- ja asiakaspalvelutaitojemme puolesta, myös työnantajana. Olemme ASML nimeämä Reilu Työnantaja - ja uskomme vakaasti olevamme Suomen paras puhelinmyynti - työpaikka.

Web-osoite: http://www.enia.fi Työnantaja: Enia Oy Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Myllykatu 15 Hakemukset: https://enia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1572 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Enia Oy Y-tunnus 2218081-5 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Doneto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

23 113 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

38 000 € -95 %

Henkilöstö

548 7

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuus- ja myyntineuvottelija, Saunalahti, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Enia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa