Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Asiakkuus- ja myyntineuvottelija, Saunalahti

Etsitkö vakituista työpaikkaa, jossa saat hyvää palkkaa?

Oletko jo valmis myynnin ja asiakaspalvelun osaaja tai vaihtoehtoisesti alalle vasta aikova, mutta myyntityöstä aidosti kiinnostunut työnhakija, joka on valmis oppimaan uutta?

Tässä on mahdollisuutesi työllistyä ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiin ja napata oikeasti hyvä työpaikka myynnin ja markkinoinnin parissa:

Enia Oy on Saunalahden tuotteiden ja Elisan elämyksellisten palveluiden myyntiin keskittynyt Elisan tytäryhtiö, joka työllistää satoja myyntineuvottelijoita ympäri Suomen. Haluamme kasvaa Torniossa ja etsimme siten tiimiimme vielä lisää uusia myyntineuvottelijaa kokopäiväisiin, vakituisiin työsuhteisiin.

Myyntineuvottelijan työssä kontaktoit puhelimitse Elisan ja Saunalahden omia asiakkaita, joiden jo olemassa olevia palveluita päivität vielä entistäkin parempiin. Lisäksi pääset hankkimaan myös uusia asiakkaita, joille Sinulla luonnollisesti on tarjottavanasi paitsi säästöä myös huippulaatua.

Myytäviin tuotteisiin kuuluvat muun muassa puheliittymät, nettiyhteydet, erilaiset laitteet (mm. tabletit) sekä tv-puolen palvelut (Elisa Viihde). Käytössäsi ovat toimivat työvälineet (tietokone & helppokäyttöinen soittojärjestelmä) viihtyisissä toimitiloissa aivan Tornion keskustassa.

Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen: taloutesi turvaamiseksi maksamme ict-alan tessin mukaisen tuntipalkan ja tämän lisäksi vielä alan parhaat myyntibonukset, joiden avulla voit myynnin makuun päästessäsi jopa moninkertaistaa tuntiansiosi - palkkakattoa meillä ei ole. Lisäksi tarjoamme myös monia rahan arvoisia työsuhde-etuja kuten puhelinedun ja työterveyshuollon palvelut, sekä henkilökunta-alennuksia. Olemme ASML:n nimeämä Reilu Työnantaja (http://www.asml.fi/reilu-tyonantaja/)

Mitä odotamme Sinulta?

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen myyntityöstä, mutta olemme kiinnostuneita myös myyntihenkisistä, alalle vasta aikovista tiimipelaajista, joilla on halua oppia myynnin salat.

Arvostamme positiivista asennetta ja tuloksiin tähtävää työotetta ja etsimmekin ennen kaikkea hyviä tyyppejä, jotka haluavat menestyä osana tiimiämme ja samalla palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Olit sitten nainen tai mies, nuori tai vanha, niin meillä on helppo viihtyä (työilmapiiriämme ei suotta kehuta!)

Myytäviin tuotteisiin saat meiltä kattavan perehdytyksen ja jollet sitä vielä ole, niin meillä Sinusta kouliutuu varmasti myynnin ammattilainen. Tarjoamme kattavan palkallisen koulutuksen ja kaupan alan tutkinnosta kiinnostuneille myös mahdollisuuden oppisopimusopiskeluun töiden ohella (myynnin ammattitutkinto). Näyttäessäsi kyntesi myyntityössä avautuu Sinulle luonnollisesti myös muita mahdollisuuksia organisaatiossamme.

Työt alkavat sopimuksen mukaan loka- tai marraskuussa 2016 (koulutusryhmä aloittamassa molempina kuukausina).

Kiinnostuitko avoimesta työpaikasta?

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme osoitteessa www.enia.fi ja olet mukana haussa! Lisätietoja työpaikasta antaa arkisin kello 10-16 Jarkko Kuure, puh. 045 149 8202 tai Joel Helppikangas, puh. 045 886 8606.

Web-osoite: http://www.enia.fi Työnantaja: Enia Oy Sijainti: 95400 TORNIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jääkärinkatu 4 Hakemukset: https://enia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1578 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 95400 TORNIO

Yritystiedot

Toiminimi Enia Oy Y-tunnus 2218081-5 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Doneto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

23 113 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

38 000 € -95 %

Henkilöstö

548 7

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuus- ja myyntineuvottelija, Saunalahti, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Enia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 95400 - Tornio , osoitteessa 95400 TORNIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa