Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

English International School of Tampere etsii vakituiseen työsuhteeeen lastentarhanopettajaa. Lastentarhanopettajana vastaat lapsiryhmän varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Emme vastaa puhelintiedusteluihin Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pälkäne lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Tampere lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Ylöjärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hämeenkyrö lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kangasala lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Lempäälä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Nokia lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Orivesi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pirkkala varhaiskasvatus Pälkäne varhaiskasvatus Tampere varhaiskasvatus Ylöjärvi varhaiskasvatus Hämeenkyrö varhaiskasvatus Kangasala varhaiskasvatus Lempäälä varhaiskasvatus Nokia varhaiskasvatus Orivesi varhaiskasvatus Pirkkala opettajat, lehtorit, professorit Pälkäne opettajat, lehtorit, professorit Tampere opettajat, lehtorit, professorit Ylöjärvi opettajat, lehtorit, professorit Hämeenkyrö opettajat, lehtorit, professorit Kangasala opettajat, lehtorit, professorit Lempäälä opettajat, lehtorit, professorit Nokia opettajat, lehtorit, professorit Orivesi opettajat, lehtorit, professorit Pirkkala lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi English International School of Tampere Oy Y-tunnus 1961622-7 Toimiala Lasten päiväkodit Rinnakkaistoiminimet English International Institute of Tampere, English Playschool, Tampella, English Kindergarten and Preschool of Tampere, Englanninkielinen leikkikoulu, Tampella, English International Playschool of Tampere, Tampereen englanninkielinen kansainvälinen leikkikoulu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, lastentarhanopettaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut English International School of Tampere. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus