Duunitori suosittelee
Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palkanlaskijaa Kirkkonummen toimistoon. Sinulla on usean vuoden kokemus palkanlaskennasta ja eri alojen työehtosopimuksista. Työkokemus tilitoimistossa on eduksi. Käytössämme on Visma Nova. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, hae heti, koska haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan kuluessa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Kirkkonummi taloushallinto Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Engblom & Co Oy konsulttitoimisto Y-tunnus 0620924-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet CL-Laskentapalvelu Kirkkonummi, Raseborgs bokföringsbyrå, Porkkalan kirjanpitotoimisto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Engblom & Co Oy konsulttitoimisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa