Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palkanlaskijaa Kirkkonummen toimistoon. Sinulla on usean vuoden kokemus palkanlaskennasta ja eri alojen työehtosopimuksista. Työkokemus tilitoimistossa on eduksi. Käytössämme on Visma Nova. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, hae heti, koska haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan kuluessa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Kirkkonummi taloushallinto Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Engblom & Co Oy konsulttitoimisto Y-tunnus 0620924-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet CL-Laskentapalvelu Kirkkonummi, Raseborgs bokföringsbyrå, Porkkalan kirjanpitotoimisto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Engblom & Co Oy konsulttitoimisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa