Duunitori suosittelee
Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 26.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Enersense on projektityön pioneeri, jolla on erityislaatuinen kokemus suurten rakennusprojektien resursoinnista ja hallinnasta. Enersense tarjoaa aina kansainvälisesti laadukkaimmat energia-alan ammattilaiset ja projektinhallintaan liittyvät palvelut. Etsimme Satakunnan alueella toimivalle asiakasyrityksellemme Konepuuseppiä. Odotamme hakijalta kokemusta konepuusepän tehtävistä sekä monipuolista tuntemusta ja kokemusta eri puuntyöstökoneista. Toivomme hakijalta: - Työhön soveltuvaa koulutusta - Pitkäjänteisyyttä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Enersense International Oy Y-tunnus 0609766-7 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konepuuseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut Enersense International Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus