Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haluatko tulla energiseen työpaikkaan ja saada innostavan pestin hyvän palkan ohella?
Jos vastasit kyllä ja olet puhelias, intoa täynnä oleva, utelias persoona, olet ehdottomasti haluamamme henkilö!

Etsimme erityisesti kiinnostavia ja tiimiin sopivia persoonia. Työajan voit muovata omaan elämääsi sopivaksi, sillä toimistomme on avoinna 8.00-16.00. Voit siis tehdä joko pitkää tai lyhyempää päivää.

Työpäiväämme kuuluu tiimipalavereita, media- ja markkinointipalveluiden oppimista sekä niiden myyntiä ja konsultointia. Koska tarjontakirjomme on laaja, voi asiakkaalle tarjota juuri hänen tarvitsemaansa tuotetta. Työ on neuvottelevaa myyntityötä, jolloin näytät asiakkaalle mitä me osaamme ja voimme tarjota. Unohda siis puhelimessa tapahtuva pakottaminen, se ei ole meidän tyylimme.

Takuupalkkamme on alan paras. Kun opit ja menestyt työssäsi, saat kannustavan provision, joka voi olla jopa 30 % myynnistäsi. Voit siis itse vaikuttaa riihikuivan määrään! Me annamme sinulle kaiken tuen ja koulutuksen, jotta voisit päästä tavoitteeseesi. Tuleva myyntipäällikkösi on innostava, opastava ja mahtava tyyppi, jonka avulla saavutat varmasti paljon. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja uskot itseesi.

Mitä me sitten teemme? Toteutamme media- ja markkinointiratkaisuja laidasta laitaan; hakukonemainontaa, kotisivuoptimointia, kotisivuja, landing pageja, opastuotteita, sosiaalista mediaa, yritysmarkkinointia ja paljon muuta. Pääset suuren markkinointikakun äärelle, josta on helppo tarjota oma siivunsa kullekin asiakkaalle.

Älä enää epäröi, vaan lähde kokeilemaan uutta uraa kanssamme! Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: sampsa.laine@smartcontext.fi tai soita ja kysy lisää.

Web-osoite: http://www.myyntineuvottelija.fi Työnantaja: Smart Context Oy Sijainti: Sumeliuksenkatu 18 B, 3. krs, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Myyntipäällikkö Sampsa Laine 0447949930 sampsa.laine@smartcontext.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sumeliuksenkatu 18 B, 3. krs, 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Energinen myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Smart Context Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Sumeliuksenkatu 18 B, 3. krs, 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa