Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Olit sitten synnynnäinen myyntitykki tai omaat halun oppia tarjontamyynnin saloja, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin. Jätämme ylimääräisen säheltämisen taka-alalle ja pyrimme muovaamaan Sinusta alueesi parhaan sähkösopimusten myyjän pitäen asiakkaan tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä ja oman tilipussisi heti toisena. Myyjänä voit seistä sanojesi takana, sillä taustallasi toimii 100% suomalainen ja hyvämaineinen Loiste Energia.

Työksesi kontaktoit asiakkaita kasvotusten, varmistat tarjottavan tuotteen sopivuuden ja sinetöit sopimuksen raudanlujalla itsevarmuudella ja taidolla, jotka avustuksellamme opit nopeasti, nollasta kovimmatkin tekijät aloittavat. Rento, mutta tehokas ote työhön on meille tärkeää.

Palkkamallimme koostuu pohjapalkasta, provisiosta sekä lisäbonuksista. Palkka on jo pelkällä perustekemisellä n. 20€/tunti. Hyvällä myyntimenestyksellä on mahdollista saada lisäansioita erilaisissa myyntikilpailuissa.

Sinulta vaadimme asennetta ja asiakaslähtöisyyttä, sillä töissäsi tulet edustamaan myös taustalla toimivaa energiayhtiötä. Aikaisempi kokemus myynnistä tai energia-alasta ei ole vaadittua, mutta emme katso sitä pahalla. Haemme valmiita tai vielä oppipojan tai -tytön kengissä olevia myyntitykkejä liittymään myyntitiimiimme Jyväskylän alueella. Sopii myös koulua käyville, sillä osa-aikaisena voit vaikuttaa vuoroihisi.

Palkkaamme hakijoita työhön heti sopivan löydyttyä. Hakemuksen voit lähettää oman alueesi lähiesimiehelle, joka myös vastaa Sinua askarruttaviin kysymyksiin:

Jyväskylä
Jani Salo
0405948594
jani.salo@jkgroup.fi

Web-osoite: http://jkgroup.fi Työnantaja: Jksellings Oy Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Jani Salo, 0405948594, jani.salo@jkgroup.fi Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Energiasopimusten myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Jksellings Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa