Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Energiakumppanit Oy on valtakunnallisesti toimiva yritys, joka tarjoaa ympäristöystävällisiä, taloudellisia ja energiaa säästäviä lämmitys-, viilennys- ja ilmanvaihtoratkaisuja aina pienistä kesämökeistä ja omakotitaloista suuriin kiinteistöihin. Tuotteet myydään suoraan kuluttajille avaimet käteen -periaatteella, toimivina kokonaisuuksina.
Tuotevalikoima koostuu alan parhaista ja luotettavimmista merkkituotteista käsittäen ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, kiinteistölämpöpumput, käyttövesilämpöpumput sekä jäähdytyslaitteet.
Energiakumppanit on Pohjois-Euroopan suurin lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliikeen Scanoffice Groupin virallinen energiapartneri.

Nyt haemme Varsinais-Suomen myyntitiimiimme innokkaita

MYYNTIEDUSTAJIA ENERGIA-ASIANTUNTIJOIKSI

lämpöpumppuratkaisujen myyntiin pientaloihin.

Tehtävänäsi on myydä alan parasta ja laajinta tuotevalikoimaa. Asiakaskuntasi koostuu yksityistalouksista ja asunto-osakeyhtiöistä. Edellytämme sinulta näyttöä tuloksellisesta kenttämyynnistä sekä asiakashankinnasta.
Henkilönä olet aktiivinen, ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät verkottumis- ja ihmissuhdetaidot. Olet tulosorientoitunut ja hyvä joukkuepelaaja, joka pystyy toimimaan myös itsenäisesti kentällä. Lämpöpumppualan ja suoramyynnin tuntemus katsotaan eduksi, koulutustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvuyrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen, mukavat työkaverit, alan huipputuotteet ja kunnon puitteet menestyksekkääseen työhön.
Lisätietoa tehtävästä antaa:Aluemyyntipäällikkö Jarkko Kyllönen, puh. 040 483 0991, jarkko.kyllonen@energiakumppanit.fi
Jätä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työnantaja: Asiakasyritys / Target Headhunting Oy Sijainti: Varsinais-Suomi, Suomi Yhteystiedot: Simo Österman, simo.osterman@targetheadhunting.fi, 044 343 4417 Hakemukset: https://targetheadhunting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=51#form_start Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Varsinais-Suomi, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustajia energia-asiantuntijoiksi Varsinais-Suomen alueelle, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Asiakasyritys / Target Headhunting Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02160 - Espoo , osoitteessa Varsinais-Suomi, Suomi .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa