Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSIMME NYT YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ TOYOTA AIRPORTIN YRITYSMYYNTIIN Tehtävänkuva Toyota Airportin yritysmyynnin yhteyspäällikön tehtävä on B2B-myyntiä monipuolisimmillaan. Uusi yhteyspäällikkö lähtee aktiivisesti luomaan omaa asiakassalkkuaan kontaktoimalla potentiaalisia asiakkaita ja selvittämällä heidän tarpeensa ja tilanteensa tarjoten ratkaisuksi luonnollisesti vaihtoehtoja Toyota Airportin valikoimasta. Yhteyspäällikkö saa hoidettavakseen myös jo olemassa olevia asiakkuuksia, mutta uusasiakashankinta on keskeisessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Vantaa viestintä Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa päällikkötason positiot viestintä myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Empore Oy Y-tunnus 2168862-5 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhteyspäällikkö yritysmyyntiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Empore Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus