Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSIMME NYT YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ TOYOTA AIRPORTIN YRITYSMYYNTIIN Tehtävänkuva Toyota Airportin yritysmyynnin yhteyspäällikön tehtävä on B2B-myyntiä monipuolisimmillaan. Uusi yhteyspäällikkö lähtee aktiivisesti luomaan omaa asiakassalkkuaan kontaktoimalla potentiaalisia asiakkaita ja selvittämällä heidän tarpeensa ja tilanteensa tarjoten ratkaisuksi luonnollisesti vaihtoehtoja Toyota Airportin valikoimasta. Yhteyspäällikkö saa hoidettavakseen myös jo olemassa olevia asiakkuuksia, mutta uusasiakashankinta on keskeisessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa viestintä Vantaa päällikkötason positiot myyntialan tehtävät viestintä Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Empore Oy Y-tunnus 2168862-5 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhteyspäällikkö yritysmyyntiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Empore Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa