Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Empore on vuonna 2008 perustettu rekrytointi- ja työnhakuyritys. Olemme keskittyneet rekrytoimaan myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä näihin liittyviin esimies-, asiantuntija- ja johtotehtäviin.. Pyrimme työllämme nostamaan myyntityön yleistä arvostusta ja korostamaan sen merkitystä yhtenä liiketoiminnan strategisista työkaluista. Rekrytoimme vuosittain ympäri Suomen satoja henkilöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Perinteisten hakutapojen lisäksi tarjoamme ratkaisuja rekrytointien suunnitelmalliseen ennakointiin. www.empore.fi

Kiinnostaako haastava mutta palkitseva työ myynnin ja rekrytointikonsultoinnin tehtävissä? Liity osaksi mahtavaa tiimiämme Helsingissä!

Tehtävänkuvaus:
Työ on aktiivista ja konsultoivaa yritysmyyntiä. Tehtävässä toimit myyntivastuullisena konsulttina vastaten omalta osaltasi Emporen rekrytointipalvelun myynnistä ja toimeksiantojen täyttämisestä. Kontaktoit uusia asiakkaita sekä etsit olemassa olevista asiakkuuksista uusia avauksia yhteistyölle ja syvennät asiakkuuksia omalla työpanoksellasi. Pääset myös osallistumaan rekrytointiprosessien suunnitteluun ja tuottamiseen yhdessä alansa osaavimipien rekrytointikonsulttien kanssa.

Yleistä:
Sinulla on kokemusta aktiivisesta yritysmyynnistä ja/tai rekrytointityöstä vaativissa toimeksiannoissa. Meillä Emporella kukaan ei pelkää puhelinta eikä uusien asiakkaiden kontaktointia, ethän siis sinäkään. Sinulla on hyvät organisointikyvyt ja osaat rakentaa asiakkaille juuri heidän tarpeisiin sopivia ratkaisuja monipuolisista rekrytointipalveluistamme. Olet mukautumiskykyinen tiimipelaaja ja haluat olla osana tiivistä työyhteisöä, jossa on hyvä fiilis ja avoimien ovien kulttuuri.

Tarjoamme sinulle:
- Myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtäviin erikoistuneen rekrytointi- ja työnhakuyrityksen työnantajaksesi
- Energisen, kasvuhakuisen sekä ammattitaitoisen työympäristön
- Vastuullisen ja monipuolisen roolin osana Emporen tiimiä
- Kilpailukykyiset ja asiakkaan liiketoimintaan muokattavat ratkaisut myytäväksesi

Odotamme sinulta:
- Kiinnostusta tai kokemusta rekrytoinneista tai henkilöstöpalvelualalta
- Osaamista BtoB -myynnistä
- Kykyä työskennellä dynaamisessa organisaatiossa
- Erinomaisia verkostoitumistaitoja
- Suunnitelmallista työskentelyotetta
- Hyvää huumorintajua ja stressinsietokykyä

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen liiketoimintajohtaja Tiia Willman, puh. 0400 499 549 tai sähköpostitse tiia.willman@empore.fi.

---

Empore on vuonna 2008 perustettu myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä näihin liittyviin esimies-, asiantuntija- ja johtotehtäviin erikoistunut rekrytointi- ja työnhakuyritys. Pyrimme työllämme nostamaan myyntityön yleistä arvostusta ja korostamaan sen merkitystä yhtenä liiketoiminnan strategisista työkaluista. Rekrytoimme vuosittain ympäri Suomen satoja henkilöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Perinteisten hakutapojen lisäksi tarjoamme ratkaisuja rekrytointien suunnitelmalliseen ennakointiin. www.empore.fi

Web-osoite: http://www.empore.fi Työnantaja: Empore Oy Sijainti: Itämerenkatu 5, 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan heti tai 2017 alussa Yhteystiedot: Tiia Willman, Puh: 0400499549, tiia.willman@empore.fi Hakemukset: http://www.empore.fi/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itämerenkatu 5, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Empore Oy Y-tunnus 2168862-5 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

636 000 € -21 %

Liiketoiminnan tulos

-114 000 € 9 %

Henkilöstö

10 -2

Liikevoitto-%

-18 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytointikonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Empore Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Itämerenkatu 5, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa