Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lumon Oy on erikoistunut parvekejulkisivutuotteiden ja lasiterassien myyntiin, valmistukseen ja asennukseen. Lumonin erikoisosaamisalueena on lasi- ja alumiinirakentaminen. Lumon on aloittanut toimintansa 1991 ja on nykyään toimialansa markkinajohtaja Euroopassa. Tärkeimmät vientimaat ovat Espanja, Ruotsi, Saksa, Venäjä, Norja, Ranska, Kanada, Sveitsi ja Puola. Lumon parvekelaseja viedään yhteensä 20 eri maahan. Yrityksen tuotantolaitokset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Hyvinkää myyjät ja kassahenkilöt Hyvinkää myyntialan tehtävät Hyvinkää muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Empore Oy Y-tunnus 2168862-5 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja lasitusratkaisuille, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Empore Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05900 - Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus