Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Asiakastieto on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluyhtiöistä Suomessa. Autamme asiakkaitamme tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla, sopimusasiakkaille räätälöidyillä verkkopalveluilla sekä kaikille avoimilla yritys- ja kuluttajatietopalveluilla. Asiakastiedon liikevaihto on 43,7 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 160. Asiakastieto Group Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä. Lue lisää: ww.asiakastieto.fi.

Haemme aktiivista ja asiantuntevaa asiakaspäällikköä vahvistamaan tiimiämme

Asiakaspäällikkönä tarjoat asiantuntemustasi ja autat asiakkaitasi oivaltamaan oikean tiedon hyödyt liiketoiminnalle.

Asiakkaamme haluavat digitalisoida prosessejaan, löytää uusia asiakkaita, hoitaa asiakkuuksiaan paremmin ja tehdä parempia luottopäätöksiä. Asiakaspäällikön työ on aktiivista ratkaisu myyntityötä. Keskustelet PK-ja suuryritysten päättäjien kanssa mahdollisuuksista kehittää ja ratkaista yrityksen myynnin ja markkinoinnin sekä luoton- ja riskienhallintaan liittyviä haasteita.

Asiakastiedolla tehdään töitä ehtymättömän tiedon lähteillä jalostaen tiedon digitaaliseksi, analysoiden sitä sekä antaen sille merkityksen. Asiakkaamme hyötyvät jalostuksemme tuloksista löytämällä oikeat asiakkaat, tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia ja tekemällä parempia päätöksiä.

Tarjoamme Sinulle:
- Inhimillisen ja vastuullisen työnantajan, joka on alansa johtava toimija Suomessa
- Monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden sekä motivoituneen tiimin
- Nimetyt asiakkaat ja hyvät uusasiakashankinnan välineet
- Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi yritysten riskien- ja luotonhallinnasta sekä myynnin- ja markkinoinnin palveluista

Odotamme Sinulta:
- Aiempaa kokemusta taloushallinnon, finanssipalvelujen, luoton- ja riskienhallinnan ja/tai myynnin ja markkinoinnin palveluista
- Näyttöjä onnistuneesta ratkaisumyyntityöstä kentällä
- Aktiivista, ratkaisukeskeistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- Hyviä neuvottelutaitoja ja kykyä asioida vakuuttavasti yrityspäättäjien kanssa

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisääthän hakemustekstiisi palkkatoiveesi.

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 25.10.2016 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Laura Järvinen, puh. 040 670 0316 tai sähköpostitse laura.jarvinen@empore.fi.
---

Empore on vuonna 2008 perustettu myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä näihin liittyviin esimies-, asiantuntija- ja johtotehtäviin erikoistunut rekrytointi- ja työnhakuyritys. Pyrimme työllämme nostamaan myyntityön yleistä arvostusta ja korostamaan sen merkitystä yhtenä liiketoiminnan strategisista työkaluista. Rekrytoimme vuosittain ympäri Suomen satoja henkilöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Perinteisten hakutapojen lisäksi tarjoamme ratkaisuja rekrytointien suunnitelmalliseen ennakointiin. www.empore.fi

Web-osoite: http://www.empore.fi Työnantaja: Empore Oy Sijainti: Työpajankatu 10, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Laura Järvinen, puh. 040 670 0316 laura.jarvinen@empore.fi. Hakemukset: http://www.empore.fi/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työpajankatu 10, 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Empore Oy Y-tunnus 2168862-5 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

636 000 € -21 %

Liiketoiminnan tulos

-114 000 € 9 %

Henkilöstö

10 -2

Liikevoitto-%

-18 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Empore Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Työpajankatu 10, 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa